Εξαφάνιση 17χρονης στο Ηράκλειο: Έκκληση των καθηγητών της για να βρεθεί - «Της χρωστάμε μια αγκαλιά»

Εξαφάνιση 17χρονης στο Ηράκλειο: Έκκληση των καθηγητών της για να βρεθεί - «Της χρωστάμε μια αγκαλιά»

«Θέλουμε να ξέρει πως αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες της εφηβικής της καρδιάς, πως μοιραζόμαστε τις ελπίδες της για έναν κόσμο καλύτερο και άδολο» τονίζουν οι καθηγητές της

photoarrthrou2
Άφαντη παραμένει η 17χρονη μαθήτρια Μάγια Παπαδοπούλου, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ο Συλλογος καθηγητών του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε έκκληση για βοήθεια σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την οικογένεια της κοπέλας. Οι ίδιοι με ένα συγκινητικό κείμενο ευχήθηκαν η αγαπημένη τους μαθήτρια να «είναι καλά» και «να επιστρέψει στην οικογένεια της άμεσα!».

«Τη μέρα που εξαφανίστηκε ήταν ντυμένη με κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ μπότες. Η Μάγια είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα με καλλιτεχνικές ανησυχίες και της αρέσει να ζωγραφίζει. Στα συρτάρια μας ήδη κάποιοι καθηγητές έχουμε σκίτσα της με τα πρόσωπά μας. Σκίτσα που μαρτυρούν το ταλέντο και την καλλιέργεια της Μάγιας. Σκίτσα που μαρτυρούν επίσης τη βαθιά ματιά της στο «εντός» του κάθε ανθρώπου, γι’ αυτό και είναι φτιαγμένα με τρυφερότητα και λεπτότητα. Γραμμές μολυβιού πάνω σε χαρτί που φωνάζουν δυνατά λέξεις και συναισθήματα», ανεφεραν στο κείμενο τους και συνέχισαν: «Όλοι οι συνάδελφοι στο 7ο Λύκειο Ηρακλείου θέλουμε να ξέρει πως την αγαπάμε και την περιμένουμε στο σχολείο. Τι κι αν οι συνθήκες είναι διαφορετικές, σύντομα θα ηχήσει το σχολικό κουδούνι! Μέχρι τότε, όλοι περιμένουμε να δούμε στις οθόνες μας το χαρακτηριστικό bonjour της Μάγιας μας! Και αργότερα, περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά και να μας εκπλήξει με τα έργα της. Δεν γίνεται να αφήσει τους υπόλοιπους καθηγητές χωρίς σκίτσα!».
magia

Οι καθηγητές της 17χρονης ανέφεραν ακόμη πως: «Θέλουμε να ξέρει πως αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες της εφηβικής της καρδιάς, πως μοιραζόμαστε τις ελπίδες της για έναν κόσμο καλύτερο και άδολο, πως αντλούμε δύναμη από παιδιά σαν κι αυτήν και πως είμαστε δίπλα της να της κρατήσουμε το χέρι. Θέλουμε να ξέρει πως είμαστε και θα είμαστε πλάι της σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Μα πιο πολύ θέλουμε να ξέρει πως μας χρωστά και της χρωστάμε ένα χαμόγελο από κοντά και μια σφιχτή αγκαλιά. Μάγια, γλυκό μας κορίτσι, ευχόμαστε να είσαι καλά και να επιστρέψεις σύντομα στην οικογένειά σου, στους φίλους και τις αγαπημένες σου γάτες».

Όπως υποστήριξε στο protothema.gr ο πατέρας της 17χρονης μαθήτριας, Γιώργος Παπαδόπουλος, η κόρη του έφυγε από το σπίτι για να πάει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. «H Mάγια μας, λείπει από χτες το μεσημέρι, όταν μας είπε ότι θα πήγαινε κάποια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της και από τότε αγνοείται. Έχω κάποιες υποψίες γιατί γνωρίζω ότι έχει ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός της και υποψιάζομαι ότι μπορεί να βρίσκεται μαζί του. Είχα κάποιες διαφωνίες με τη Μάγια για αυτή τη σχέση και δεν μου άρεσαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει αυτός ο άνθρωπος. Κάνω έκκληση όποιος την έχει δει κάπου να επικοινωνήσει μαζί μας και με την αστυνομία.Δεν έχει πάρει ρούχα και λεφτά και δεν ξέρω σε ποια κατάσταση βρίσκεται» είχε δηλώσει στο protothema.gr ο πατέρας.

Δείτε βίντεο: Εξαφάνιση 17χρονης στο Ηράκλειο: Έκκληση των καθηγητών της για να βρεθεί - «Της χρωστάμε μια αγκαλιά»
Εξαφάνιση 17χρονης στο Ηράκλειο: Έκκληση των καθηγητών της για να βρεθεί -«Της χρωστάμε μια αγκαλιά»
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Εμβόλια: Πώς προχωρά η διαδικασία στην Ευρώπη - Ποια χώρα κάνει τα περισσότερα (πίνακες)

Ξανά στα θρανία οι μαθητές: Με μέτρα προστασίας το πρώτο κουδούνι σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Ποιοι θα έχουν εμβολιαστεί έως τον Μάρτιο - Τα 8 βήματα για να κλείσετε ραντεβού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης