Η Ραχήλ Μακρή στο πλευρό του… Τραμπ: Οι Αμερικάνοι επαναστάτησαν!

Η Ραχήλ Μακρή στο πλευρό του… Τραμπ: Οι Αμερικάνοι επαναστάτησαν!

Μπαράζ αναρτήσεων από τη Ραχήλ Μακρή για το χάος στην Ουάσινγκτον – Χρέωσε σε… antifa και όχι σε υποστηρικτές του Τραμπ τα επεισόδια και κατηγορεί τους Δημοκρατικούς για… κλέψιμο των εκλογών

makri
Ενεργό ρόλο στους ανά τον κόσμο συμμάχους του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι θέλει να διαδραματίσει η Ραχήλ Μακρή, που με μπαράζ αναρτήσεών της στα κοινωνικά δίκτυα εξηγεί τα όσα συνέβησαν χθες στο Καπιτώλιο με τη δική της πάντα μοναδική και (μάλλον) ατεκμηρίωτη ματιά και μην αποφεύγοντας τις αντιφάσεις.


Με... αγωνιστική διάθεση και υιοθετώντας θεωρίες συνομωσίας, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και εν συνεχεία του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει το χθεσινό χάος  σε… επανάσταση. «Οι Αμερικανοί επαναστάτησαν» γράφει, αν και με άλλο «τιτίβισμα» μάλλον θέτει νέες παραμέτρους, ελαφρώς αντιφατικές στη συγκεκριμένη εκδοχή, λέγοντας ότι «Antifa, όχι υποστηρικτές του Τραμπ είναι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια!».


raxil_makri_6




Η πρώην βουλευτής μάλιστα κατήγγειλε τη… «χούντα» επειδή έκλεισαν και τα τρία προφίλ της στο Facebook, χωρίς να διευκρινίζει αν ο αυτουργός της εν λόγω κίνησης ήταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ προσωπικώς ή οι εργαζόμενοί του. Κι αν η ίδια «φιμώθηκε» από το Facebook, κατάφερε να εκφραστεί στο φιλόξενο βήμα του Twitter, συνεχίζοντας την αφήγησή της κατά το δοκούν.


«Η χούντα έκλεισε και τα τρία προφίλ μου στο Facebook. Για να μην μαθαίνουν οι Έλληνες πως οι Αμερικανοί επαναστάτησαν, ότι κατέλαβαν κυβερνητικά κτήρια και οι δημοκρατικοί κλέφτες με την αστυνομία σκοτώνουν διαδηλωτές» έγραψε σε ένα της tweet, διδάσκοντας την -πάντα δική της- αλήθεια στους followers της.

raxil_makri_1
Κλείσιμο


Η Ραχήλ Μακρή δεν παρέλειψε να παραθέσει και αποδεικτικό υλικό, ήτοι φωτογραφία της συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ, από την οποία έφυγαν οι διαδηλωτές που στη συνέχεια προκάλεσαν πρωτοφανές χάος. «Αυτός εδώ όλος ο κόσμος πήγε εκεί για τον Τράμπ…Του άλλου που τον βγάζουν νικητή που είναι ο κόσμος του;» διερωτήθηκε, εκτιμώντας προφανώς ότι όλη η Αμερική, ή έστω αντιπροσωπευτικό δείγμα της, βρίσκονταν εκεί. 

raxil_makri



Στη συνέχεια, με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς για τον Μπάιντεν υποστήριξε πλήρως τον Ντόναλντ Τραμπ, υπενθυμίζοντας ότι όταν γίνονταν επεισόδια για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ «ήταν Παρασκευή». Η κυρία Μακρή ήταν κατηγορηματική: Οι Δημοκρατικοί «έκλεψαν τις εκλογές» γιατί «μόνον έτσι μπορούν», αγνοώντας ίσως ότι η εκλογή Δημοκρατικού προέδρου δεν αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός στην αμερικανική ιστορία.

raxil_makri_2
raxil_makri_3




Μάλιστα δεν παρέλειψε να εμπλέξει και τον «αγαπημένο» της Τζορτζ Σόρος, λέγοντας ότι η νεκρή διαδηλώτρια εκτελέστηκε «εν ψυχρώ» «από τους ασφαλίτες της Πελόζι του Σόρος. Φυσικά χωρίς διαφήμιση του Σόρος όπως το I can't breathe».


raxil_makri_4


Είχε προηγηθεί ανάρτησή της στο Facebook που κατέβηκε, με την οποία έκανε σούμα των όσων συνέβησαν την περασμένη χρονιά, συνδέοντας με μοναδική μαεστρία, αντάξια συγγραφέων λογοτεχνίας την πανδημία, τους Δημοκρατικούς, τις αμερικανικές εκλογές και την επιστολική ψήφο. Όπως έγραψε: «Είναι και κλέφτες και απατεώνες και δολοφόνοι. Έκλεψαν τις εκλογές. Έστησαν ιό και πανδημία για να γίνει επιστολική ψήφος και να κλέψουν την προεδρία». Ως εκ τούτου, μία είναι η (δημοκρατική) λύση που φέρνει στο τραπέζι: «Ντόναλντ βγάλε τον στρατό».

raxil_makri_5


Άγνωστη παραμένει η αντίδραση Τραμπ στις αναρτήσεις της πρώην βουλευτού. Φήμες που τον θέλουν να τις αγνοεί πλήρως εξετάζονται ως αληθείς.

Ειδήσεις σήμερα:

«Βροχή» τα tweets για την εισβολή στο Καπιτώλιο - «Ανέβαιναν» σχεδόν 430 το δευτερόλεπτο

Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στο Λονδίνο - Φόβοι για εγκλωβισμένους

Χρηστίδης: Ό,τι συμβεί από εδώ και μπρος έχει την υπογραφή της κυβέρνησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης