Πάτρα: Κούρσες με κάνναβη και κοκαΐνη για ταξιτζή

Πάτρα: Κούρσες με κάνναβη και κοκαΐνη για ταξιτζή

Ο ταξιτζής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου το απόγευμα της Τρίτης και βρήκαν 505 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία γραμμάρια κοκαΐνης

Patra-taxitzis-kokaini-kannabi
Σε μέσο για την διακίνηση ναρκωτικών είχε μετατρέψει το ταξί του ένας επαγγελματίας οδηγός στην Πάτρα, καθώς οι κούρσες που έπαιρνε ήταν η «βιτρίνα» για την περιοδεία του στα στέκια όπου διέθετε την κοκαΐνη και την ακατέργαστη κάνναβη που είχε στην κατοχή του.

Ο ταξιτζής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου το απόγευμα της Τρίτης και βρήκαν 505 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία γραμμάρια κοκαΐνης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ο οδηγός ήταν ο δεύτερος Πατρινός επαγγελματίας που συνελήφθη για διακίνηση μέσα σε λίγα 24ωρα. Το απόγευμα της Κυριακής είχε συλληφθεί στην περιοχή της Εγλυκάδας ένας κομμωτής, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης πάνω από 50 γραμμάρια κοκαΐνη, ένα όπλο, σφαίρες και 2.500 ευρώ.

Σε αποθήκη στην Φαιστό έκρυβε κάνναβη

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσαράς ένας 40χρονος Έλληνας σε μια περιοχή του Δήμου Φαιστού, το απόγευμα της Τρίτης και συνελήφθη καθώς βρέθηκαν πάνω του 25,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα σε έναν αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του 40χρονου, όπου κατασχέθηκαν αποξηραμένα τμήματα κάνναβης βάρους 278 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση κατασκοπείας: Να αφεθεί ελεύθερος ζητά ο 35χρονος γραμματέας του προξενείου

Παρασκήνιο: Τα «γκάζια» του Μητσοτάκη σε υπουργούς και μανδαρίνους για τον εμβολιασμό

Οδηγίες για τον εμβολιασμό ατόμων με υποκείμενα νοσήματα και εξασθενημένο ανοσοποιητικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης