Σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα στην περιοχή του Μεζούρλου.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία κοπέλα ηλικίας περίπου 18 ετών, την ώρα που βρίσκονταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο, «κεραυνοβολήθηκε» πιθανότατα από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς. Μαζί της ήταν κι ένας νεαρός ο οποίος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.
Σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, νωρίτερα είχε ακουστεί μία δυνατή έκρηξη.
Κλείσιμο
Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό ατύχημα στη Λάρισα, με το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών από τη διέλευση των γραμμών του ΟΣΕ μέσα από την πόλη, να έρχεται για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο. Μόλις πριν από τρία χρόνια σχεδόν στο ίδιο σημείο, ένας 15χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες εβδομάδες μετά.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.