Η απάντηση του ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τις καθυστερήσεις εμβολιασμών στο «Σωτηρία»

Η απάντηση του ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τις καθυστερήσεις εμβολιασμών στο «Σωτηρία»

«Το νοσοκομείο Σωτηρία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς», τονίζει ο Μάριος Θεμιστοκλέους εξηγώντας ότι η «καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά»

emvoliasmos__1_
Απάντηση στα επικριτικά, για την πολιτική του «Σωτηρία», δημοσιεύματα ύστερα από την καθυστέρηση στους σημερινούς εμβολιασμούς δίνει, μετά τον διοικητή του νοσοκομείου, και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Το νοσοκομείο Σωτηρία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς», τονίζει εξηγώντας ότι η «καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά».

«Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός των υγειονομικών συνεχίζεται κανονικά και πέντε εμβολιασμοί που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο χωρίς άλλη καθυστέρηση», προσθέτει.

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα εφαρμογής της, οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Στους 56 ανήλθαν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου «Σωτηρία» που εμβολιάστηκαν, την Τρίτη, κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον διοκητή του νοσοκομείου, Σωκράτη Μητσιάδη, θα εμβολιάζονταν κανονικά 61, όμως «λόγω αστοχίας στον προγραμματισμό, οι πέντε θα εμβολιαστούν αύριο και η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 1.047 τα κρούσματα, 458 διασωληνωμένοι και 58 νεκροί

Δολοφονία Τοπαλούδη: Εισαγγελική έρευνα για τον ψυχίατρο που άλλαξε τα φάρμακα του 23χρονου Ροδίτη

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Ποιες είναι και με ποια σειρά θα γίνει ο εμβολιασμός στις ευπαθείς ομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης