Σε σπίτι στη Λάρισα έπαιζαν πόκερ 14 άτομα!

Σε σπίτι στη Λάρισα έπαιζαν πόκερ 14 άτομα!

Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν δύο τράπουλες, μάρκες διάφορων χρωματισμών και 220 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας 

poker
Ούτε ένα από τα μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού δεν τηρούσαν τα συνολικά... 14 άτομα που είχαν μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη ένα διαμέρισμα στη Λάρισα και το είχαν «στρώσει» στο πόκερ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ικανοποιώντας το πάθος τους για τζόγο!

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και έπιασαν στα πράσα δέκα από όσους βρίσκονταν μέσα να παίζουν το παράνομο παιχνίδι, μεταξύ αυτών και τον ένοικο που διοργάνωσε την διεξαγωγή του. Άλλα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, συνελήφθησαν καθώς παραβίαζαν τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν δύο τράπουλες, μάρκες διάφορων χρωματισμών και 220 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ οι δέκα από αυτούς κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Σε όλους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος «χρεώθηκε» με 3.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Προβληματισμός από τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού – Σε συναγερμό η Μεγάλη Βρετανία

Αναρτήθηκε στον ΟΗΕ η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ

Στο 0,67 ο δείκτης μετάδοσης - Έντονο επιδημιολογικό φορτίο σε Κεντρικό και Βόρειο Τομέα Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης