«Ελλάδα 2021»: Τηλεδιασκέψεις της Γιάννας Αγγελοπούλου με τους αρχηγούς των κομμάτων

«Ελλάδα 2021»: Τηλεδιασκέψεις της Γιάννας Αγγελοπούλου με τους αρχηγούς των κομμάτων

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στις δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» εν όψει  της επετείου της επανάστασης 

ScrTsi4
Διαδοχικές τηλεδιασκέψεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης πραγματοποίησε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, την Τρίτη και την Τετάρτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για το έργο της Επιτροπής, ενόψει της επετειακής χρονιάς, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τον γενικό γραμματέα του της ΚΕ τιυ ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

ScrGen04
ScrKout06
ScrVar07


Η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στους στόχους που ήδη έχει πετύχει η Επιτροπή, όπως να αναδείξει την ελληνική κοινωνία σε πρωταγωνιστή της επετείου, ενεργοποιώντας χιλιάδες πολίτες και φορείς να καταθέσουν προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις, αλλά και να κινητοποιήσει τον Ελληνισμό σε κάθε γωνιά της γης.

Μιλώντας για το επετειακό πρόγραμμα, τόνισε ότι είναι ένα πρόγραμμα που τιμά την ιστορία και, την ίδια στιγμή, ανοίγει ένα παράθυρο στο μέλλον, κάτι που αποτέλεσε εξαρχής κεντρική επιδίωξη της Επιτροπής. Ακόμη, ενημέρωσε τους Αρχηγούς για τις εμβληματικές δράσεις που, πέραν του συντονιστικού της ρόλου, θα αναλάβει να υλοποιήσει αυτόνομα η ίδια Επιτροπή, με αφορμή την επέτειο.

Κλείσιμο
Τέλος, παρουσίασε στους πολιτικούς αρχηγούς το Νομισματικό Πρόγραμμα της Επιτροπής. Αυτό αποτελείται από 14 νομίσματα σπάνιας συλλεκτικής αξίας που απεικονίζουν εμβληματικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας και αποτελεί το κύριο μέσο της Επιτροπής για τη χρηματοδότηση περισσότερων δράσεων για την επέτειο.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 937 τα νέα κρούσματα - 495 οι διασωληνωμένοι, 62 θάνατοι

Κορωνοϊός - Σχέδιο «Ελευθερία»: Ποιοι είναι οι 45 αξιωματούχοι που θα εμβολιαστούν πρώτοι - Δείτε τη λίστα

Κικίλιας: Αυξήσαμε κατά 62% τον προϋπολογισμό για την ψυχική υγεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης