Με ένα βίντεο όπου ακόμα και ο 'Αγιος Βασίλης, με τους ταράνδους και τα ξωτικά του, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και δεν εξαιρούνται από τους ελέγχους, στέλνει η ΕΛ.ΑΣ τις ευχές της για Χρόνια Πολλά σε όλους και όλους, για τις φετινές διαφορετικές γιορτές.
Στο βίντεο ο 'Αγιος Βασίλης πέφτει… σε μπλόκο των αστυνομικών και μόνο με τα κατάλληλο έγγραφο του επιτρέπεται να περάσει, που δεν είναι άλλο από… βεβαίωση του εργοδότη, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.
«Εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές», είναι το μήνυμα που στέλνει με το σποτ αυτό, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στέλνοντας χαρούμενες ευχές σε όλους και όλες.
«Αφού η ζωή δεν μας γελάει φέτος, ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον χαρούμενες ευχές. Για να πάνε οι άσχημες μέρες πίσω», τονίζει στο ευχητήριο μήνυμά του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.