Φίλης για Folli Follie (ΘΕΜΑ 104,6): «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Φίλης για Folli Follie (ΘΕΜΑ 104,6): «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

«Οτιδήποτε και αν υπάρχει θα διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

nikos_filis_main
Την υπόθεση της Folli Follie μετά την αποκάλυψη για εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. «Οτιδήποτε και αν υπάρχει θα διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», τόνισε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο

Μιλώντας για τον Μάκη Μπαλαούρα, το όνομα του οποίου φαίνεται σύμφωνα με ηλεκτρονική αλληλογραφία να έχει εμπλακεί σε χρηματική συναλλαγή ως προς το όφελος της εταιρείας, ο κ. Φίλης κράτησε αποστάσεις. Όπως είπε, «ένα στέλεχος έστειλε mail, για ποιο λόγο δεν ξέρουμε». Επέμεινε όμως, πώς δεν υπάρχει πρόβλημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, υπογράμμισε πώς η υπόθεση αυτή υποδεικνύει το γενικότερο πρόβλημα του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή, την αξιοποίηση και εκμετάλλευση αστήριχτων καταγγελιών, όπως λέει, που χρησιμοποιούνται για πολιτικό παιχνίδι. «Λυπάμαι που βλέπω τη Νέα Δημοκρατία να το κάνει», πρόσθεσε ο Νίκος Φίλης.

Αναφερόμενος στα θέματα της πανδημίας, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο β' κύμα της πανδημίας, ζητώντας παράλληλα να γίνουν προσλήψεις στο Σύστημα Υγείας, ενώ, για τα θέματα που άπτονται της δικής του αρμοδιοτητας, την Παιδεία φάνηκε ιδιαίτερα επικριτικός, όσον αφορά το νέο νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο. Κατηγόρησε δε την ηγεσία του υπουργείου πως διευκολύνει την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων στην εκπαίδευση, καθώς δίνεται το πράσινο φώς ώστε να εγγράφονται στο ΤΕΕ και άλλα επαγγελματικά επιμελητήρια οι απόφοιτοι των κολεγίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη μετάλλαξη - Ποιους «προτιμά», τι θα γίνει με τα εμβόλια

Πέντε πτήσεις σήμερα από Μεγάλη Βρετανία - Τεστ και καραντίνα για όλους τους επιβάτες

Επίδομα θέρμανσης: 13 ερωτήσεις - απαντήσεις - Πώς θα πάρετε το επίδομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης