ΘΕΜΑ 104,6: Ο Βαγγέλης Γιαννάκης ερμηνεύει το έβδομο νικητήριο τραγούδι από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού κι αστείου»

ΘΕΜΑ 104,6: Ο Βαγγέλης Γιαννάκης ερμηνεύει το έβδομο νικητήριο τραγούδι από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού κι αστείου»

Σε στίχους του Μιχάλη Μαρκόπουλου το νέο τραγούδι από την εκπομπή των Χατζή – Αηδόνη, μέσω της οποίας γίνεται ο διαγωνισμός στίχων

giannakis
Ο Βαγγέλης Γιαννάκης παίρνει τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Λιόλιο και ερμηνεύει το νικητήριο τραγούδι σε στίχους του Μιχάλη Μαρκόπουλου του διαγωνισμού Νοεμβρίου της ραδιοφωνικής εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» στον ΘΕΜΑ 104,6 που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι συνθέτες Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής, η οποία έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Ο Βαγγέλης Γιαννάκης με σπουδαίες περγαμηνές στο χώρο της μουσικής και του θεάματος επί 25 συναπτά έτη υπηρετεί σεμνά το λαικό τραγούδι με συνεργασίες σε μουσικές σκηνές και συναυλίες με καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου,Νατάσα Θεοδωρίδου,Κατερίνα Στανίση,Κατερίνα Κούκα,Λένα Αλκαίου κ.α ενώ έχει συμπρωταγωνιστήσει στο musical της Μπέσυ Μάλφα ''Πειρατές'' και στη μουσικοθεατρική παράσταση ''Ο Γεμιστάνας και οι Κροίσοι'' με τους Δημήτρη Σταρόβα και Γιώργο Χατζή.

Συνέντευξη - Βαγγέλης Γιαννάκης


Επίσης αποτέλεσε βασικό ερμηνευτή στο σχήμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη Σαρανταποδαρούσα σε εμφανίσεις στον Κεραμεικό και σε όλη την Ελλάδα. Τηλεοπτικά συμμετείχε ως ερμηνευτής στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή ''Rewind'' με στόχο την αναβίωση σημαντικών πολιτικών και κοινωνικών γεγονότων σε συνάρτηση με τα μουσικά ήδη της εκάστοτε χρονικής περιόδου. Δισκογραφικά ο Βαγγέλης Γιαννάκης έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες όπως οι Χρήστος Νικολόπουλος, Μάκης Γιαπράκας, Πλούταρχος Ρεμπούτσικας, Γιώργος Μουστάκας και με στιχουργούς όπως οι Τάκης Μπουρμάς, Στάθης Παχίδης, Κώστας Μπαλαχούτης κ.α

Η εκπομπή που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2020 στον ΘΕΜΑ 104,6 παρουσιάζει σήμερα το απόγευμα στις 16:00 το έβδομο μελοποιημένο τραγούδι σε ερμηνεία Βαγγέλη Γιαννάκη στίχους Μιχάλη Μαρκόπουλου και μουσική Γιώργου Χατζή.
ekpompi

Η ιδέα των δύο παραγωγών συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον των νέων στιχουργών καθώς δίνει τη δυνατότητα στους νέους δημιουργούς να αναδείξουν τα στιχουργήματά τους.

Κλείσιμο
150 νέοι στιχουργοί με 200 στιχουργήματα και 25 χιλιάδες συμμετέχοντες στις 7 διαγωνιστικές ψηφοφορίες και με τη συμμετοχή εκατοντάδων αποδήμων από 50 χώρες του εξωτερικού επιβεβαίωσαν την καινοτόμο ιδέα των δύο παραγωγών που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Μετά τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Φωτεινή Δάρρα, τον Μπάμπη Τσέρτο, την Κατερίνα Κούκα και τον Δημήτρη Λιόλιο, ο Βαγγέλης Γιαννάκης ερμηνεύει το τραγούδι με τίτλο "Εύθραυστη" σε στίχους του Μιχάλη Μαρκόπουλου και μουσική του Γιώργου Χατζή.

Έτσι, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 16:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι στο Θέμα Radio στους 104,6 σε πρώτη μετάδοση.

Ο Βαγγέλης Γιαννάκης συνεργάτης και φίλος των δύο παραγωγών δήλωσε από την πρώτη στιγμή αρωγός στην προσπάθεια των Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή.

Καλεσμένος της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου" το προηγούμενο Σάββατο, ο Βαγγέλης Γιαννάκης μίλησε για τη συμμετοχή του ως ερμηνευτή του νικητήριου τραγουδιού του μήνα Νοεμβρίου καθώς παρουσίασε και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία. Ακούστε τη συνέντευξη εδώ : https://youtu.be/OU8_0uQYuak

Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου και το κοντέρ σπάει όλα τα ρεκόρ στο Θέμα Radio στους 104,6 κάθε Σάββατο 16:00 – 18:00.

Στο τραγούδι "Εύθραυστη" που ερμηνεύει ο Βαγγέλης Γιαννάκης σε μουσική του Γιώργου Χατζή και στίχους του Μιχάλη Μαρκόπουλου έπαιξαν οι μουσικοί:

Κωνσταντίνος Βελιάδης: Μπουζούκι - ακουστικές κιθάρες - μπαγλαμά

Γιάννης Χατζής: Κρουστά

Γιάννης Γρηγορίου: μπάσο

Γιώργος Χατζής: κλασική κιθάρα - πλήκτρα - τύμπανα

Μίξη - mastering: Χρήστος Ταμπουρατζής

Ενορχήστρωση – ηχογράφηση: Γιώργος Χατζής

Επιμέλεια lyric video: Γιώργος Οικονομέας

Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχούν οι τοπικές εξάρσεις του κορωνοϊού - Στα 41 έτη ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων στη Δυτική Αττική

ΗΠΑ: Άδεια κατεπείγουσας χρήσης και στο εμβόλιο της Moderna

Ποιοι δικαιούνται φέτος επίδομα θέρμανσης, τι ποσά μπορούν να πάρουν και πότε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης