Κιλκίς: Προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεψε χρήματα από ηλικιωμένη
Της άρπαξε 8.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ
Συνελήφθη μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων του και επεισοδιακή καταδίωξη ένας άνδρας, o οποίος είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από οικία ηλικιωμένης σε χωριό του Κιλκίς, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας είχε επισκεφθεί την ηλικιωμένη με την πρόφαση ότι έπρεπε να γίνει ηλεκτρολογικός έλεγχος στον πίνακα του σπιτιού της. Της συνέστησε να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια τα έκλεψε σε ανύποπτο χρόνο και διέφυγε με όχημα που οδηγούσε συνεργός του. Συνολικά, αφαίρεσε, κατά δήλωση της παθούσας, 8.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν χθες το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας. Κατά τη σύλληψη επιχείρησε να διαφύγει, επιβιβαζόμενος σε όχημα με το οποίο εμβόλισε το περιπολικό προκαλώντας του φθορές και στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να απωθήσει τους αστυνομικούς. Η έρευνα συνεχίζεται για ενδεχόμενη ανάμιξή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη