Θεσσαλονίκη: Ποιo click away; Αγορές μέσω βίντεο-κλήσης

Θεσσαλονίκη: Ποιo click away; Αγορές μέσω βίντεο-κλήσης

Δείτε πώς εξυπηρετεί κατάστημα ρούχων τις πελάτισσες

videoklisi1
Σε άλλο επίπεδο πήγε τη λειτουργία του click away, ένα κατάστημα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Θωμάς Χατζηνικολάου, εξυπηρετεί την πελατεία του με έναν έξυπνο τρόπο. Επικοινωνεί μέσω βίντεο-κλήσης με τις πελάτισσες, ώστε να έχουν εικόνα των προϊόντων, πριν τα παραγγείλουν. Αποδεικνύεται ότι το θεσσαλονικιώτικο δαιμόνιο δεν μένει ποτέ αδρανές!

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει Θεσσαλονικιός ιδιοκτήτης καταστήματος ρουχισμού τις Θεσσαλονικές απεριποίητες και κακοντυμμένες ακόμη και εν μέσω πανδημίας. Καλείς, εξηγείς τι θέλεις να αγοράσεις, περνάς από μία μίνι συνέντευξη που αφορά στο στυλ, στο σωματότυπο, στο γούστο και στο concept του outfit και απολαμβάνεις μία πλήρη ξενάγηση στο κατάστημα. Στη συνέχεια, πραγματοποιείς με click away την αγορά σου και παραλαμβάνεις τα προϊόντα όπως τα παρήγγειλες. Τέρμα πια οι… δυσάρεστες εκπλήξεις μετά το unboxing!

Το GRTimes.gr, «βρέθηκε» στο κατάστημα, μέσω βίντεο-κλήσης και βίωσε «καρέ-καρέ» την εμπειρία αυτής της ιντερνετικής εξυπηρέτησης. Κι όμως! Είναι εφικτό να δημιουργήσεις το κατάλληλο total outfit, για κάθε concept, χωρίς να χαζεύεις με τις ώρες καταστήματα και βιτρίνες!

Δείτε το βίντεο του GRTimes με την βιντεοκλήση:


Θεσσαλονίκη: Βίντεο-κλήση για αγορά σε κατάστημα ρούχων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης