Στην ανάκληση των αντισηπτικών μαντηλιών Activemed προχώρησε ο ΕΟΦ καθώς το προϊόν δεν διαθέτει την προβλεπόμενη από τον Οργανισμό άδεια, με την εταιρεία HOTEL WARE HELLAS A.E.B.E., που διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν στην αγορά, να οφείλει να το αποσύρει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα
Διαβάστε την απόφαση:
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου Activemed-αντισηπτικά μαντηλάκια, διότι δεν διαθέτει την προβλεπόμενη από τον ΕΟΦ άδεια κυκλοφορίας.
Η παρούσα Απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
Η εταιρεία HOTEL WARE HELLAS A.E.B.E., που διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν στην αγορά, οφείλει να το αποσύρει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τα σχετικά παραστατικά τίθενται υπόψη του ΕΟΦ.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.