Καρδίτσα: Δράστες 16 διαρρήξεων δεν δίστασαν να τραυματίσουν σκύλο-φύλακα την ώρα της ληστείας

Καρδίτσα: Δράστες 16 διαρρήξεων δεν δίστασαν να τραυματίσουν σκύλο-φύλακα την ώρα της ληστείας

Ο ένας δράστης έχει συλληφθεί ενώ ο δεύτερος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται

peripoliko
Δεν δίστασαν να τραυματίσουν τον σκύλο που φύλαγε ένα από τα σπίτια τα οποία διέρρηξαν για να εισβάλουν χωρίς εμπόδια, οι δράστες 16 κλοπών που είχαν γίνει μέσα σε διάστημα 20 ημερών σε περιοχές του Δήμου Σοφάδων στην Καρδίτσα!

Ο ένας από αυτούς συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μαζί με έναν… «πελάτη» του στον οποίο είχε πουλήσει αντί μόλις… 30 ευρώ μία τηλεόραση που είχε κλέψει μαζί με έναν συνεργό του από το τελευταίο σπίτι που παραβίασαν. Στην πορεία της προανάκρισης, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και τον δεύτερο δράστη και τον αναζητούν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δυο δράστες είχαν διαπράξει άλλες 15 κλοπές από τις 24 Νοεμβρίου ως την περασμένη Κυριακή και συγκεριμένα είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια, έξι αποθήκες μέσα σε οικόπεδα και κτήματα, ένα καφενείο, δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα φορτηγό του Δήμου Σοφάδων και ένα οικόπεδο και είχαν κλέψει χρήματα, γεωργικά μηχανήματα, ηλεκτρικά και γεωργικά εργαλεία και μπαταρίες μηχανημάτων.

Σε μία από τις εισβολές τραυμάτισαν τον δεσποζόμενο σκύλο, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προκάλεσαν και φθορές. Σε βάρος του συλληφθέντος και του συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας μαζί με τον αγοραστή της τηλεόρασης που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία - «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης