Την υπόθεση πολίτη από τη Ροδόπη που παρακαλούσε να μην του κόψουν το ρεύμαγια να κάνει μάθημα το παιδί του επικαλέστηκε στο Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο συγκεκριμένος πολίτης αφού δημιούργησε χρέος περίπου 9.000 ευρώ, πήγε διαδοχικά σε άλλες δύο εταιρείες και τελικά ήταν η τρίτη κατά σειρά εταιρεία- και όχι η ΔΕΗ που του έκοψε το ρεύμα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους