Καιρός: Νέα κακοκαιρία με καταιγίδες στα δυτικά, σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού - Δείτε χάρτες

Καιρός: Νέα κακοκαιρία με καταιγίδες στα δυτικά, σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού - Δείτε χάρτες

Ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα - Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

kairos_anemoi_bofor
Νέο βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας, προκαλώντας ισχυρές κατά τόπους βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η θέση του βαρομετρικού χαμηλού, η βροχή και ο άνεμος που αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής.

kairos_ellada_kakokairia_paraskeui
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού, από αργά το απόγευμα της Παρασκευής  ο καιρός θα παρουσιάσει εκ νέου επιδείνωση στη δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες οι οποίες προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Βίντεο καιρού: Η αναλυτική πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή - Βρετανικού τύπου κακοκαιρία 



Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Παρασκευή 11/12 αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στο σχετικό χάρτη παρουσιάζεται η ολική βροχόπτωση που αναμένεται έως το βράδυ της Παρασκευής, καθώς και οι περιοχές που θα σημειωθούν ισχυρά φαινόμενα.

kairos_simera_vroxes_xartis_meteo

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις και θα παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση, φτάνοντας μετά το μεσημέρι τα 7 και κατά τόπους πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14-15 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, τους 16-17 βαθμούς στο Αιγαίο και τους 18-19 βαθμούς στη Ρόδο και στην Κρήτη.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Χριστούγεννα: Χειρόφρενο στο λιανεμπόριο από τους ειδικούς – Προς νέα παράταση του lockdown

Kιντόν: Οι «αόρατοι» εκτελεστές της Μοσάντ που «καθάρισαν» τον Φαχριζαντέχ

Σύνοδος Κορυφής: Συμφωνία των ηγετών για τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης