Κοζάνη: Ηλικιωμένος έσκιζε λάστιχα οχημάτων!

Κοζάνη: Ηλικιωμένος έσκιζε λάστιχα οχημάτων!

Είχε προκαλέσει ζημιές σε δέκα Ι.Χ. οχήματα χωρίς συγκεκριμένο λόγο - Τη δράση του κατέγραψαν κάμερες στην περιοχή και συνελήφθη

lastixo
Τέλος στην δράση ενός ηλικιωμένου Έλληνα που είχαν γίνει εφιάλτης στους ιδιοκτήτες οχημάτων τα οποία ήταν σταθμευμένα σε μια περιοχή της Κοζάνης προκαλώντας ζημιές στα ελαστικά τους, έβαλε η έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε..

Στο διάστημα από τις 12 Οκτωβρίου ως τις 21 Νοεμβρίου, ο 67χρονος προκαλούσε συστηματικά φθορές στα σταθμευμένα οχήματα σκίζοντας τα λάστιχα με ένα αυτοσχέδιο αιχμηρό εργαλείο, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Συνολικά, είχε καταστρέψει τα ελαστικά τριών Ι.Χ. φορτηγών και επτά Ι.Χ. αυτοκινήτων προκαλώντας σημαντική οικονομική ζημιά στους κατόχους τους!

Ο ηλικιωμένος δολιοφθορέας εντοπίστηκε χάρη στην αξιοποίηση πλάνων που κατέγραψαν κάμερες της περιοχής όπου δρούσε και έτσι εξιχνιάστηκαν οι δέκα περιπτώσεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ' εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Ειδήσεις σήμερα

Από την εργασία στο σπίτι η «αλυσίδα» μετάδοσης - Ποιες είναι οι έξι περιοχές που είναι στο «κόκκινο»

Lockdown - Βήμα - βήμα προς τα Χριστούγεννα: Πότε αρχίζουν οι γιορτινές αγορές

Γκέι πάρτι στις Βρυξέλλες: Πέρασαν τους αστυνομικούς για... strippers και ξεγυμνώθηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης