Ασθενής σεισμική δόνησησημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Σάμο, μόλις 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του νησιού. Το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο αρχικά κατέγραψε την σεισμική δόνηση στα 3,7 Ρίχτερ, ωστόσο ο σεισμός αναθεωρήθηκε στα 3,8 Ρίχτερ.
Η αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου κάνει λόγο για 4 Ρίχτερ.
Δείτε πώς κατέγραψε τον σεισμό το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο
*Η φωτογραφία του κειμένου απεικονίζει τις καταστροφές από τον ισχυρότατο σεισμό στη Σάμο στις 30 Οκτωβρίου 2020.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.