Επίθεση σε πέντε εφορίες της Αττικής έκανε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».
Συγκεκριμένα, μέλη της συλλογικότητας έριξαν μπογιές και φέιγ βολάν σε εφορίες στις περιοχές Νίκαια, Κυψέλη, Γαλάτσι, Ζωγράφου και Μαρούσι.
Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο «Ρουβίκωνας» αναφέρεται στον πτωχευτικό νόμο, ενώ κάνει λόγο και για μία σειρά από «αθλιότητες που ξεκινούν από την κατασπατάληση του όποιου δημόσιου πλούτου έχει απομείνει». Ειδήσεις σήμερα:
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.