Ρέθυμνο: Βίαζε την κόρη του και την έκανε «δώρο» σε φίλο του

Ρέθυμνο: Βίαζε την κόρη του και την έκανε «δώρο» σε φίλο του

Την εξανάγκαζαν και σε ομαδικά όργια

viasmos12
Σοκ έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού από τον Ινδό πατέρα του, ο οποίος μάλιστα τους τελευταίους μήνες έκανε... «πάσα» την ανήλικη και σε έναν ομοεθνή του!

Ο αδίστακτος πατέρας όχι μόνο υποχρέωνε σε αρρωστημένες επαφές την ανήλικη κόρη του αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις της να σταματήσει, αλλά την... «δάνειζε» κιόλας σε έναν 33χρονο φίλο του ο οποίος τη βίαζε με τη σειρά του. Μάλιστα, πολλές φορές οι δύο δράστες εξανάγκαζαν την ανυπεράσπιστη έφηβη σε ομαδικά όργια, βιάζοντάς την διαδοχικά!

Η κόλαση που ζούσε η κοπέλα έλαβε τέλος μετά από έναν τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο 33χρονος Ινδός από τους άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών της Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κάτι ύποπτο υπήρχε ανάμεσα στον ίδιο και τη μικρή κι έτσι ξεκίνησε έρευνα και ελήφθησαν καταθέσεις, που αποκάλυψαν ότι ο αλλοδαπός είχε σεξουαλικές σχέσεις με την 15χρονη. Στην πορεία, αποκαλύφθηκε ότι, εκτός από τον 33χρονο, την έφηβη βίαζε και ο ίδιος ο πατέρας της!

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης κατ' εξακολούθηση. Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι δύο Ινδοί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

Ειδήσεις σήμερα

Εργαζόμενη σε ναό κατηγορεί ιερέα ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά αφού τον «έπιασε» να βλέπει (γκέι) πορνό

«Δεν τον ανάγκασα να κάνουμε σεξ, ήταν πρόθυμος» λέει η 32χρονη για τον... 14χρονο που έριξε στο κρεβάτι


Εμβόλιο Pfizer: Αφορμή... ψυχρού πολέμου ΕΕ - Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης