Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα παρά το lockdown - Πού έχει κίνηση τώρα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα παρά το lockdown - Πού έχει κίνηση τώρα

Η κίνηση τώρα στους δρόμους - Μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους - Εννέα στους δέκα  στέλνουν SMS μετακίνησης για δουλειά

kinisi_covid_lockdown
Αυξημένη παρατηρείται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με την εικόνα στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής, να μη θυμίζουν σε τίποτε την περίοδο του  lockdown.

Οι επιδημιολόγοι αναφέρουν ότι τα μέτρα δεν τηρούνται με ευλάβεια και μια «ματιά» σήμερα στην κίνηση στους δρόμους καταγράφει χαλαρότητα στις μετακινήσεις.

Το πρωί της Τετάρτης προκλήθηκε μποτιλιάρισμα επί της λεωφόρου Κηφισίας και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, ενώ αυτήν την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και στο κέντρο της πόλης στο ύψος του Χίλτον, επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα το πρωί, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 10:00, 1.000 με 1.200 οχήματα την ώρα διήλθαν από την λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ 6.000 οχήματα την ώρα διήλθαν από την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

LIVE η κίνηση ΕΔΩ


Κλείσιμο

Εικόνα της κίνησης τώρα μέσα από τον χάρτη της Google
dromoi_kinisi_stous_dromous
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης