Σαντορίνη: «Θέλουμε να τιμωρηθεί ο δράστης», λέει η οικογένεια του ξενοδόχου

Σαντορίνη: «Θέλουμε να τιμωρηθεί ο δράστης», λέει η οικογένεια του ξενοδόχου

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει προς τις Αρχές η οικογένεια του άτυχου ξενοδόχου - Το χρονικό της υπόθεσης

santorini34
«Θέλουμε να τιμωρηθεί ο δράστης». Αυτό είναι το μήνυμα της οικογένειας του άτυχου Νίκου Χαλαρη μετά τηο οποίος τον δολοφόνησε μέσα στο ξενοδοχείο του στη Σαντορίνη.

«Ο θυτης δούλευε σε συνεργειο οικοδομικό σε απόσταση τριάντα μέτρων από το ξενοδοχείο. Έλεγε στο θυμα ότι του χρωστάει χρήματα. Το θυμα του έλεγε ότι δεν του χρωστάει τίποτα», δήλωσε στο «Θέμα» ο δικηγορος της οικογένειας του θύματος, Λευτέρης Γαβρίλης. «Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του», συνέχισε ο δικηγορος.

«Εγώ τον δολοφόνησα. Ομολογώ την πράξη μου». Με αυτά τα λόγια απάντησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο Αλβανός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον άτυχο Νίκο Χάλαρη μέσα στο ξενοδοχειο του στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς τονίζοντας πως οι λόγοι ήταν οικονομικοί. Η διαδικασία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.

Ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο» που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στο νησί της Σαντορίνης περιγράφουν γνωστοί και φίλοι τον Νίκο Χαλαρη. Σύμφωνα με φίλους του κατά το παρελθόν άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να τον ληστέψουν ξανά, χωρίς ωστοσο να συνδέεται το συγκεκριμένο συμβάν με το τωρινό. 

«Ήταν ήρεμος και καλοσυνάτος. Δεν είχε οικογένεια στο νησί. Ήταν μόνος του. Τον συμπαθούσαν όλοι. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος», είπε στο «ΘΕΜΑ» άνθρωπος που τον γνώριζε.

Το χρονικο της υπόθεσης

Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη και στη συνέχει τον έλουσε με βότκα και έβαλε φωτιά στο πτώμα για να σβήσει τα ίχνη του στις φλόγες.Μοιάζει απίστευτο όμως ένας 20χρονος Αλβανός εργάτης σε ξενοδοχείο έφθασε σε σημείονα δολοφονήσει το αφεντικό του για ένα χρέος 200 ευρώ και να προσπαθήσει να εξαφανίσει το πτώμα βάζοντας του φωτιά με βότκα και χαρτιά.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να δουν με ποιους είχε διαφορές ο 69χρονος και τελικά μέσα από κάμερες να φθάσουν στα ίχνη του και να του περάσουν χειροπέδες. Οι πληροφορίες λένε ότι ο δράστης ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό καθώς το αφεντικό του χρωστούσε 200 ευρώ από πέρυσι και δεν τον είχε εξοφλήσει.

Οι κάμερες πρόδωσαν τον δολοφόνο του ξενοδόχου

Η μεθοδική έρευνα στα πλάνα από κάμερες επιχειρήσεων στην Οία οδήγησε τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών στον εντοπισμό του δολοφόνου του 69χρονου ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη.

Το ίδιο το ξενοδοχείο δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας, έτσι οι αστυνομικοί αναζήτησαν οπτικό υλικό από άλλες επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή. Ο νεαρός αλλοδαπός είχε καταγραφεί να φεύγει από το σημείο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του θύματος Nikos Villas, λίγα λεπτά πριν ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ένα μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν το μεσημέρι της Παρασκευής και οδήγησε στον εντοπισμό του νεκρού ιδιοκτήτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ελένη Τουλουπάκη παραδίδει οριστικά τη σκυτάλη της Εισαγγελίας Διαφθοράς

Στη Βουλή η ρύθμιση για ανώτατο πλαφόν στις τιμές διαγνωστικών τεστ covid-19

Κινηματογραφική καταδίωξη δύο επίδοξων ληστών σε Βόλο, Νέα Ιωνία, Αλυκές και Αγχίαλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης