LIVE

Κορωνοϊός

Αμβρόσιος: Θεραπεύτηκα από τον κορωνοϊό - Μόνιμο φάρμακο ο... Αγιασμός

ambrosios-covid

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 82χρονος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας - Είχε βρεθεί θετικός στις 14 Νοεμβρίου

Τους γιατρούς και όλους τους ανθρώπους που τον περιέθαλψαν και το συνέτρεξαν ευχαριστεί σε ανάρτησή του στο blog του ο Μητροπολίτης πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, κάνοντας γνωστό ότι το πρόσφατο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό είναι αρνητικό. Ο 82χρονος Μητροπολίτης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 14 Νοεμβρίου, αρνήθηκε ωστόσο να νοσηλευτεί. Ο κ. Αμβρόσιος, πάντως, παρά την περιπέτεια της υγείας του παραμένει αμετανόητος στα όσα υποστηρίζει για τον κορωνοϊό και τις θεραπευτικές ιδιότητες του... Αγιασμού.

Χωρίς να αναφέρεται στην φαρμακευτική αγωγή που έλαβε, λέει ότι ο Αγιασμός ήταν το «μόνιμο φάρμακο» που ελάμβανε καθημερινά -χωρίς βεβαίως να το χαρακτηρίζει και «μόνο». 

Η ανάρτηση του μητροπολίτης, πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ακολουθεί: 

Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο! 
 1. Δοξάζω και ανυμνώ τo Άγιον Όνομά Του, πρός Τον Οποίον δεν έπαυσα να μονολογώ την ευχήν: «Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλόν»! 
 2. Ευγνωμονώ την  Παναγία μας, προς την Οποίαν παρακλητικώς προσευχόμενος, επισφράγιζα πάντοτε την προσευχήν μου με τα λόγια: «Την πάσαν ελπίδα μου εις Σε ανατίθημι. Μήτερ του Θεού φύλαξόν με υπό την σκέπην Σου». 
 3. Καθημερινώς εδιάβαζα, και συνεχίζω να διαβάζω, τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ  στην Παναγία μας και να επαναλαμβάνω το «Χαίρε Νύμφη, Ανύμφευτε»!
 4. Καθημερινώς επίσης εδιάβαζα, και συνεχίζω να διαβάζω, την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τον Άγιον Νεκτάριον! «Εν οδύναις καί πόνοις, και θλιβεραίς μάστιξι, Πάτερ την ζωήν μου ανύων, προς Σε κατέφυγον. Μη ουν παρίδης με, αλλά τη Σή  επισκέψει, εκ των συνεχόντων μοι δεινών απάλλαξον»!  
 5. Τέλος, καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός!  
______Ο Κύριος, λοιπόν, «επέβλεψεν επ εμοί των αμαρτωλώ και αθλίω», με ηλέησε και με εθεράπευσε. 
______«Είη το Όνομα Κυρίου ευλογημένον». Ταπεινά υποκλίνομαι και ομολογώ την ευεργεσίαν.
 
        Από της θέσεως ταύτης εκφράζω την ευγνωμοσύνην μου
 
 1. Πρός τον φίλτατον Διάδοχόν μου, τόν Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ, διά τήν αμέριστον καθημερινήν μέριμναν και φροντίδα του προς την ελαχιστότητά μου.
 2. Προς τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Γερβάσιον Ιωακειμίδην καί τήν Κυρίαν Νικολίτσαν Τσαλπατούρου, διά την θυσιαστικήν προς με αγάπην τους! Άφησαν τα πάντα και αφοσιώθηκαν στη διακονία μου με περισσήν στοργήν, ιστάμενοι συνεχώς δίπλα μου επί δύο εβδομάδες!
 3.  Πρός την Αδελφήν Αικατερίναν, την Ιατρόν και Δρα της Ιατρικής, της Ιεράς Μονής Βερίνου, διά το αμέριστον ενδιαφέρον της και διά την παροχήν των πολυτίμων ιατρικών υπηρεσιών της προς την ελαχιστότητά μου.  
 4.  Προς τον Ελλογιμώτατον Καθηγητήν της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μάρκον Μαραγκόν, ο οποίος με πολλήν αγάπην με εδέχθη στο Νοσοκομείο του Ρίου, ασχολήθηκε μαζί μου επιμελώς, μου έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες και συμβουλές και δεν έπαυσε να ενδιαφέρεται διά την ελαχιστότητά μου. 
 5. Προς την Γερόντισσαν Επιστήμην και την Αδελφότητα της Ιεράς Μονή Βερίνου διά το αμέριστον ενδιαφέρον τους και την θερμήν  υπέρ εμού προσευχήν των.
 6. Προς τους αγαπητούς μοι Συνεργάτες κ.κ. Αθανάσιον Μπιλάλην, Σαράντην Μουτσάτσον, Τάκην Παπαγεωργίου, Γεώργιον Πανούτσον, Μιχαήλ Μπέσκον και Δημήτριον Μάντζιον, διά το συνεχές ενδιαφέρον τους και τις πολύτιμες υπηρεσίες των.
 7. Πρός τους αγαπητούς μοι Πατέρες - κληρικούς, οι οποίοι με τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά τους δεν έπαυσαν να ερωτούν  δια την πορείαν της υγείας μου.
 8. Προς τα πλήθη των εκλεκτών εν Κυρίω αδελφών, ανδρών τε και γυναικών, που με τα επαναλαμβανόμενα τηλεφωνήματά τους εξεδήλωναν καθημερινώς την αγάπην των προς εμέ τον ανάξιον. Η υγεία μου δεν μου επέτρεπε να απαντήσω προσωπικώς στα τηλεφωνήματά τους. Ζητώ την εκ μέρους των κατανόησιν. 
 9. Πρoς την Κυρίαν Έφην Νικολοπούλου και το Επιτελείον των Συνεργατών της στο Εργαστήριο IntraLab διά την πολλήν καλωσύνην και την ευγένειαν της ψυχής των κατά την διάρκειαν των τεστ κλπ.
 10. Προς τους εξ αίματος συγγενείς μου, οι οποίοι μου συμπα-ρεστάθησαν, και, τέλος, προς το ανώνυμον εκείνο πλήθος των ευσεβών ανθρώπων, οι οποίοι με περιέλαβον στην προσευχή τους και εδέοντο υπέρ της ταχείας αναρρώσεώς μου εκφράζω επίσης την βαθυτάτην ευγνωμοσύνην μου.  
"Η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών». ΑΜΗΝ!  
Εν κατακλείδι, επειδή ο φόβος μεταδόσεως του Κορωνοϊού κυριαρχεί παντού και βασανίζει τις ψυχές μας, στη συνέχεια σας παραθέτω το αποτέλεσμα της εξετάσεως με ημερομηνίαν 24.11.2020, όπου το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!
 
«Μοριακή ανίχνευση του Κορωνοϊού SARS-Cov-2. 
SARS-COV-2: ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
 
Ας είναι δοξασμένο το όνομα του Κυρίου μας!
Υπεραγία Θεοτόκε, «φύλαξον ημάς υπό την σκέπην Σου!»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (80)

Ευσεβης

Κύριε ελέησον . Και το νερό του Καματερού θεράπευε ,βέβαια ,αλλά εδώ έχουμε θαύματα . Έλα έξω Μητροπολίτα μας ,λιτάνευσε οποία εικόνα θες να ευλογηθουμε κι εμείς .ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ .Άντε ως τα Χριστούγεννα.

Ιμπραημ

Ο Καραγκιόζης και τ αθάνατο νερό !Εγώ τον πάω είναι το θέατρο του δρόμου ,διασκεδαστικός μας στοιχίζει βέβαια ,αλλά λέει και τις ευφιεις χοντράδες του ,πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο τρελαρας ,κι όσοι τον ακολουθούν γιατί φάγανε από δαυτον

Κρητικός

Αμβρόσιε είσαι θεός ? Σε γουστάρουμε !!!

Ζωνιανος

Τι πίνεις ρε ....νιτσα και δεν μας δίνεις ,απ' αυτό που σου στέλνουμε ,έτσι ,εμ είναι φάρμακο , και χωρίς παρενέργειες.Αμε !

Demis

Εντάξει ,αρρώστησε ,την σκαπουλαρε δεν πέθανε !

Ανδρεας

Κουτσαβάκι μια ζωή ο ΑΜΒΡΌΣΙΟΣ ,ΚΑΙ αρρώστησε από covid ,είχε ανθρώπους επιστήμονες γιατρούς και νοσηλευτές κοντά του και βλαστοκύτταρα του δώσανε και διδακτορισσα της ιατρικης ,καλόγρια είχε μαζί του και εξοπλισμένο με μηχανήματα νοσηλείας το σπίτι του ,και όπως λέει στο ευχαριστήριο του ένα τάγμα συγγενών και φίλων και γλυειψιματιων τον περιποιήθηκε .Αυτός δεν έλεγε ψεκαστειτε και δεν κολλάτε ,.Τελικά *Εάν το Άλας μωρανθει, (αν το αλάτι υγροποιηθεί ,δεν μπορείς να αλατισεις ,συνεχίζει και λέει το ευαγγέλιο * .η όπως λέει ο Σοφός λαός Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι .Τι δεν καταλαβαίνεις? Ο Δεσποτης του Λαγκαδά ,Πέθανε .Θεομπαιχτες ,καραγκιοζιλικια. Ψευτοορθοδοξια τύπου Αμβροσίου τέρμα !

ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ

Αμβροσιε για αλλη μια φορα τους ξεφτιλισες...

Ανώνυμος

Ο Αλβανίας Αναστάσιος νοσηλεύτηκε και θεραπεύτηκε. Ο Ιερώνυμος νοσηλεύτηκε και θεραπεύτηκε. Ο Αμβρόσιος δε νοσηλεύτηκε και θεραπεύτηκε. Τελικά πόσο θανατηφόρος είναι ο κορωνοϊός στις μεγάλες ηλικίες με υποκείμενα νοσήματα; Καλά ξυπνητούρια ελληνάρα του φραπέ και της ψευτομαγκιάς.

Ποσο πια

Βολταρει με τη Mercedes, χρόνια διοικούσε μια μητρόπολη με τεράστια περιουσία από την τουρκοκρατία, έχει λάβει κονδύλια ΕΕ για ένα σωρό "έργα", έχει πολυκατοικίες στο Αίγιο και στην Πάτρα, η μητρόπολη πάντα. Πάντως ως πολιτικός είναι κορυφή. Απλά το δικό του κόμμα είναι λίγο της προηγούμενης χιλιετίας.

Nikos

Αφού είναι φάρμακο γιατί πήγες στο νοσοκομείο;

Greg7

Άσχετα από το τι κάνουν κ τι λένε οι ιερείς ... καλό είναι να ελπίζουμε ότι υπάρχει Θεός....δεν χάνεις κάτι με το να πιστεύεις... μπορεί να κερδίσεις πολλά σε λίγα χρόνια.οταν θα είσαι ένα με τα ραδίκια.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης