Δήμος Αθηναίων: Καθαριότητα και απολύμανση σε Μεταξουργείο- Ψυρρή -Κεραμεικό

Δήμος Αθηναίων: Καθαριότητα και απολύμανση σε Μεταξουργείο- Ψυρρή -Κεραμεικό

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε δρόμους που τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας η κίνηση είναι πιο αυξημένη και δεν επιτρέπει τέτοιας έκτασης «σαρωτικές» επιχειρήσεις

kathariotita
Μια μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου, του Ψυρρή και του Κεραμεικού έγινε σήμερα από τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των Κυριακάτικων δράσεων που έχουν γίνει θεσμός στην πόλη, από την αρχή της χρονιάς και έχουν ενταχθεί πλέον στο τακτικό πρόγραμμα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ένας μεγάλος «στόλος» από 20 οχήματα (σάρωθρα, μικρά και μεγάλα πλυστικά, υδροφόρες χωρητικότητας δέκα τόνων κ.α.) επιστρατεύτηκε και περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να καθαρίσουν, να πλύνουν και να απολυμάνουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.
1

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε δρόμους που τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας η κίνηση είναι πιο αυξημένη και δεν επιτρέπει τέτοιας έκτασης «σαρωτικές» επιχειρήσεις. Παράλληλα πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, πλατείες και άλλα σημεία από τα οποία περνάει ή στα οποία συγκεντρώνεται καθημερινά αρκετός κόσμος.

Η συστηματική προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων στον τομέα της καθαριότητας που την περίοδο της πανδημίας την οποία διανύουμε έχει συνδυαστεί και με μεγάλη ένταση στον τομέα της απολύμανσης, δεν σταματά όλο το 24ωρο, τόσο στο κέντρο όσο και στις 129 γειτονιές της πρωτεύουσας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σκέρτσος στο podcast του ΘΕΜΑ 104,6: «Έχουμε επαρκή ταμειακά διαθέσιμα για να περάσουμε την πανδημία»

Σοκ από δηλώσεις Τσόκλη για την πανδημία: «Το μωρό το θεωρούμε άξιο να ζήσει, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο - Θα έσωζα τον γέροντα»

Καπραβέλος: Στη Θεσσαλονίκη την πατήσαμε - Να μη γίνεται κουβέντα για άνοιγμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης