Ο καλός καιρός οδήγησε τους Αθηναίους στη «μετακίνηση 6» – Δείτε φωτογραφίες
Πολίτες συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στο Ζάππειο – Παρότι οι περισσότεροι φορούσαν τη μάσκα, οι εικόνες δεν παρέπεμπαν σε καραντίνα
Τη λιακάδα εκμεταλλεύτηκαν αρκετοί Αθηναίοισήμερα και βγήκαν για να απολαύσουν τη βόλτα τους κάτω από το γαλάζιο ουρανό.
Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός,μικροί και μεγάλοι με ποδήλατα, με πατίνια και με τα πόδια βγήκαν βόλτα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Εικόνες οι οποίες δεν παραπέμπουν σε καραντίνα και περιορισμό άσκοπων μετακινήσεων. Έστειλαν μήνυμα στο 13033τον κωδικό «6» που αφορά στην άθληση και βγήκαν για περίπατο.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.