Μπάμπης Βωβός: Εξαγοράζει -με δόσεις- την ποινή του και αποφυλακίζεται

Μπάμπης Βωβός: Εξαγοράζει -με δόσεις- την ποινή του και αποφυλακίζεται

Στο σπίτι του επιστρέφει το βράδυ ο 87χρονος επιχειρηματίας που παρέμεινε κρατούμενος στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού

vovos
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και εκτός φυλακής θα βρίσκεται απο το απόγευμα της Πέμπτης ο επιχειρηματίας - κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός. Ο 87χρονος ενημερώθηκε ότι έγινε δεκτή η προσφυγή του και θα καταβάλλει σε 24 δόσεις το εξαγορασιμο κομμάτι της ποινής με πρώτη δόση τον Ιανουάριο του 2021. Αξίζει να επισημανθεί οτι ενώ αρχικά, είχε αποφασιστεί να μεταφερθεί στις φυλακες Ναυπλίου, με εισήγηση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής κυρίας Σοφίας Νικολάου, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο των φυλακών Κορυδαλλού καθώς ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία αποφυλάκισης του.

Τι είπε στο protothema.gr

«Σήμερα το μεσημέρι ή το απόγευμα (σ.σ της Πέμπτης) βγαίνω. Μου είπε η κόρη μου οτι σήμερα βγαίνω...» με αυτά τα λόγια ο Μπάμπης Βωβός, ο επιχειρηματίας και κατασκευαστής που συνελήφθη το απογευμα του Σαββάτου στο σπίτι του στην Κηφισιά έδωσε το στίγμα των εξελίξεων στημ υπόθεση του. Ο 87χρονος μετα απο δυο 24ωρα στο νοσοκομείο του Κορυδαλλου, παίρνει εξιτήριο και μιλώντας στο protothema.gr, περιέγραψε με δυο κουβέντες την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετα τη σύλληψη του «Μια χαρα και δυο τρομάρες ειμαι.Εχω πνιγεί... Είμαι στο τέλος και βγαίνω..». Οι πληροφοριες λένε οτι οι δικηγόροι του εκαναν προσφυγή και κατάφεραν να κάνουν συγχώνευση ποινών, μετατροπή σε χρηματική ποινή και δοσοποίηση χρεών στην εφορία. Το έγγραφο διαβιβαστηκε στη διευθυνση των φυλακών και έτσι ήταν θέμα ωρών ο 87χρονος να οδηγηθεί εκτος φυλακής.


nikolaou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης