Ανησυχία για διασποράτου κορωνοϊού σε οικισμούς Ρομά στον νομό Τρικάλων.
Κατέληξε 32χρονος Ρομά, θετικός στον κορωνοϊό, το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, δύο ακόμη Ρομά διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό, αφού υποβλήθηκαν σε rapid test, ενώ ακόμη ένας άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, καθώς εμφάνισε απότομα υψηλό πυρετό.
Έχουν κινητοποιηθεί ήδη τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και εντός των επόμενων ημερών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τρικκαίων, θα μεταβούν στους οικισμούς Ρομά, ώστε να διενεργήσουν rapid test στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.
Στόχος θα είναι η αναχαίτιση της διασποράς του ιού στους καταυλισμούς, σε περίπτωση που παρατηρηθούν αυξημένα κρούσματα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race