Κοζάνη: Τραγικός θάνατος 65χρονης - Καταπλακώθηκε από καρότσα γεμάτη ξύλα
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης
Μία 65χρονη γυναίκα στη Μεταμόρφωση Κοζάνης βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από καρότσα γεμάτη ξύλα. Σύμφωνα με το kozanimediaτο περιστατικό σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες το μεσημέρι της Τετάρτης.
To τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών, με μικρή «φρέζα», με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ατύχημα, καθώς “έφυγε” ο πύρρος, τη στιγμή που η άτυχη γυναικα βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην καρότσα, που ήταν φορτωμένη με ξύλα, που έπεσαν επάνω στην 65χρονη.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας Κοζάνης, που εξέτασαν για αρκετή ώρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα. Η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία κατάγεται από τα Αλωνάκια, μεταφέρθηκε το απόγευμα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV