Σε εξέλιξη επιχείρησης απομάκρυνσης του φορτηγού με γερανό
Φορτηγό που μετέφερε ζώα εξετράπη, υπό άγνωστες συνθήκες, της πορείας του, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών.
Λόγω του τροχαίου, το οποίο συνέβη τα ξημερώματα στο ύψος της Δορκάδας, κάποια από τα ζώα βγήκαν στο οδόστρωμα και έκλεισε η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρησης απομάκρυνσης του φορτηγού με γερανό.
Από το τροχαίο δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι