Θανάσιμα τραυματίσθηκε ενα πεντάχρονο παιδί, οικογένειας αθίγγανων, που το χτύπησε λεωφορείο στο Καματερό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα έγινε το απόγευμα στις 18:30.
Η μητέρα με το παιδί ήταν στη στάση του λεωφορείου με την μητέρα να κρατά το παιδί από το χέρι. Την ώρα που το λεωφορείο ξεκινούσε για κάποιο αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, το παιδί ξέφυγε από τη μητέρα του και βρέθηκε στις ρόδες του λεωφορείου, δίχως ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει.
Συγγενείς του παιδιού είχαν συγκεντρωθεί διαμαρτυρόμενοι για το δυστύχημα. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να προλάβουν τυχόν επεισόδια.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events