Κύπρος: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το υπουργικό συμβούλιο

Κύπρος: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το υπουργικό συμβούλιο

Θετικός βρέθηκε ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής - Σε καραντίνα όσοι υπουργοί ήρθαν σε επαφή μαζί του

ypoyrgiko23
Στην Κύπρο, σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, καθώς επίσης ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, μετά από επαφή που είχαν με τον υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, ο οποίος γνωστοποίησε χθες ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σε αναρτήσεις τους στο Twitter οι υπουργοί Εσωτερικών και Μεταφορών ανακοίνωσαν σήμερα ότι τέθηκαν προληπτικά σε αυτοπεριορισμό, λόγω θετικού κρούσματος στο στενό επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρει στην ανάρτησή του ότι μπαίνει σε προληπτικό αυτοπεριορισμό, λόγω θετικού κρούσματος στο στενό επαγγελματικό μου περιβάλλον

Ωστόσο, σημειώνει ότι εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντα του, τηρώντας σχολαστικά τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την Covid-19.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Μεταφορών αναφέρει ότι έχει αυτοπεριοριστεί, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα, αφού ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Γεωργίας, ο οποίος είναι θετικός στον κωρωνοϊό.

«Μένουμε ασφαλείς και ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Καρούσος. Λόγω της κατάστασης ακυρώθηκε η σημερινή συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου, ενώ εντοπίστηκαν και τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης η Αστυνομία και η Εθνική Φρουρά, καθώς δεκάδες στελέχη τους διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊο, με αποτέλεσμα να τεθούν σε αυτοπεριορισμό εκατοντάδες επαφές τους.


Ειδήσεις σήμερα: 

Τι πρέπει να γνωρίζουμε: 9 απαντήσεις για το «πού-πώς-πότε» του εμβολιασμού για την Covid-19

Οι νοσηλεύτριες που συγκίνησαν όλη την Ελλάδα: Σπεύδουν και άλλοι εθελοντές στη Θεσσαλονίκη!

Αγωνία για τη δεύτερη μέρα τηλεκπαίδευσης μετά τα προβλήματα στις συνδέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης