«Η επιτροπή λοιμωξιολόγων δέχεται απειλές» καταγγέλλει ο καθηγητής Χατζηχριστοδούλου

«Η επιτροπή λοιμωξιολόγων δέχεται απειλές» καταγγέλλει ο καθηγητής Χατζηχριστοδούλου

Απειλητικά μηνύματα με επώνυμο και ανώνυμο χαρακτήρα δέχεται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων - «Περιμένουμε το εμβόλιο σαν μάννα εξ ουρανού»

epitropi_loimwksiologwn
Απειλητικά μηνύματα με επώνυμο αλλά και ανώνυμο χαρακτήρα δέχονται τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, σύμφωνα με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και μέλος της επιτροπής Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο καθηγητής ανέφερε ότι η επιτροπή δέχεται απειλητικά e-mails που σχετίζονται με το πρόσφατο lockdown.

Αναφερόμενος στην πανδημία, σημείωσε ότι πλέον βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Ωστόσο διευκρίνισε ότι κάποια μέτρα θα παραμείνουν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει mini lockdown μέχρι τον Ιανουάριο, έκανε λόγο για αυστηρή εφαρμογή των μέτρων.

«Περιμένουμε το εμβόλιο σαν μάννα εξ ουρανού»

Για το ζήτημα των εμβολίων, ο κ. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι αναμένονται στις αρχές του έτους. Ωστόσο, ακόμη και τότε, θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα προστασίας με θρησκευτική ευλάβεια. «Περιμένουμε το εμβόλιο σαν μάννα εξ ουρανού» τόνισε.


Για τα μέτρα για το Πολυτεχνείο υποστήριξε ότι ήταν απαραίτητα για την προστασία της δημόσιας υγείας ενώ χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κομμάτων υπερβολικές . «Κανένας δεν πρόκειται να μας στερήσει τις ελευθέριες μας», σημείωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Online «πόλεμος» για τη φωτογράφιση του Χάρι Στάιλς με φόρεμα και την «επίθεση» από δεξιά ακτιβίστρια 

Επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά - Έρχεται ο αντικυκλώνας «ΩΜΕΓΑ εμποδιστής» με κρύο και βροχές

Πόλεμος στο ΕΣΥ: Οι 14 πιο κρίσιμες ημέρες - «Θερίζει» ο ιός στις ηλικίες 40-65
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης