Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε, ύστερα από τεστ μοριακού ελέγχου στο οποίο υποβλήθηκε, ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, «η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και ήδη βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών».
Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει επίσης -μεταξύ άλλων- πως και ο επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας Αγαθόνικος, «αδελφός της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου, εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού» και υποβάλλεται σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται. Η δε κατάσταση της υγείας του, όπως αναφέρεται, είναι πολύ καλή.
Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.