Την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό στη χώρα μας, κάποιοι ιερείς που παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού ιεράρχη δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.
Όπως θα δείτε, μάλιστα, και στο βίντεο, την ώρα που προσκυνούσαν την σορό του μακαριστού ιεράρχη στο σφραγισμένο φέρετρο επέλεξαν να βγάλουν τη μάσκα τους! .
Δείτε το βίντεο:
Μάλιστα στη μετάδοση που έγινε από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ιερέας σήκωσε στα χέρια και ένα μικρό παιδάκι να προσκυνήσει το οποίο ευτυχώς φορούσε μάσκα. Ωστόσο ο ιερέας την έβγαλε!
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).