Με μεγάλη προσοχή ερευνούν οι αρχές της Ρόδουτην καταγγελία ενός 57χρονου σε βάρος του 47χρονου γείτονά του και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ότι παρέσυρε την 13χρονη κόρη του στο σπίτι του με σκοπό να ασελγήσει πάνω της και ότι προσπάθησε και να της δώσει να καπνίσει... τσιγαριλίκι!
Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο πατέρας της 13χρονης, ο γείτονάς τους στη Μεσαιωνική Πόλη προφασίστηκε ότι χρειάζεται τη 13χρονη για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου της έδωσε να καπνίσει κάνναβη. Η ανήλικη αρνήθηκε και τότε ο γείτονας την θώπευσε στα απόκρυφα σημεία, με αποτέλεσμα η μικρή να τον κλωτσήσει στα γεννητικά του όργανα και να φύγει.
Η μαθήτρια φέρεται να είπε στους γονείς της τι συνέβη και εκείνοι ενημέρωσαν την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία διέταξε την Ασφάλεια να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο αυτό, η 13χρονη έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ την Παρασκευή κατέθεσε και ο 47χρονος που υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πατέρα της.
Σύμφωνα με τη “δημοκρατική”, ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ο 57χρονος τον εξέθεσε αναρτώντας στο Facebook συκοφαντικά σχόλια σε βάρος του και εμφανίζοντάς τον ως τον “βιαστή της Ρόδου με θύματα γριές και παιδιά”! Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.