Για «παραφωνίες» Ιεραρχών και κληρικών απέναντι στην επίσημη θέση της Εκκλησίας που είναι η τήρηση των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας έκανε λόγο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης.
«Βεβαίως υπήρξαν παραφωνίες, που όμως δεν πρέπει να παρασύρουν κανέναν. Είναι μεμονωμένες φωνές που πρέπει να απομονωθούν και είναι φωνές που δεν συμμερίζονται ουσιαστικά τον κοινό αγώνα Εκκλησίας και Πολιτείας για την προστασία του ανθρώπου. Χωρίς τον άνθρωπο δεν υπάρχει Εκκλησία. Το έχει καταστήσει σαφές σε δημόσιες τοποθετήσεις του ο Αρχιεπίσκοπος. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Εκκλησία οφείλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο το αγαθό της δημόσιας υγείας και την ανθρώπινη ζωή. Σε έναν πόλεμο οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η «πολυτέλεια» των μεμονωμένων φωνών που απειχούν συνομωσιολογικές απόψεις», είπε.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς