Για «παραφωνίες» Ιεραρχών και κληρικών απέναντι στην επίσημη θέση της Εκκλησίας που είναι η τήρηση των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας έκανε λόγο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης.
«Βεβαίως υπήρξαν παραφωνίες, που όμως δεν πρέπει να παρασύρουν κανέναν. Είναι μεμονωμένες φωνές που πρέπει να απομονωθούν και είναι φωνές που δεν συμμερίζονται ουσιαστικά τον κοινό αγώνα Εκκλησίας και Πολιτείας για την προστασία του ανθρώπου. Χωρίς τον άνθρωπο δεν υπάρχει Εκκλησία. Το έχει καταστήσει σαφές σε δημόσιες τοποθετήσεις του ο Αρχιεπίσκοπος. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Εκκλησία οφείλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο το αγαθό της δημόσιας υγείας και την ανθρώπινη ζωή. Σε έναν πόλεμο οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η «πολυτέλεια» των μεμονωμένων φωνών που απειχούν συνομωσιολογικές απόψεις», είπε.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.