Την ώρα που η διασπορά του ιού στη βόρεια Ελλάδα είναι ανησυχητική και οι γιατροί εκφράζουν την αγωνία τους για τη διαχείριση της πανδημίας, υπάρχουν κάποιοι φοιτητές που συνεχίζουν να διασκεδάζουν. Αίσθηση προκάλεσε η είδηση για τους φοιτητές που έκαναν πάρτι σπίτι τους σαν να μην υπήρχε κορωνοϊός.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε και επέδωσε χθες ποινή φυλάκισης δύο χρόνων και δύο μηνών στους δυο διοργανωτές του πάρτι, που είναι και οι ενοικιαστές του διαμερίσματος. Επίσης τους επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ και το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ από την Αστυνομία.
Θετικό το 20% των rapid tests έξω από το ΑΧΕΠΑ
Στο μεταξύ η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά ψηλά στα κρούσματα με 766 νέα να ανακοινώνονται χθες Σάββατο. Αποκαρδιωτικά είναι τα αποτελέσματα από τα rapid test που διενεργούνταν χθες έξω από το ΑΧΕΠΑ, όπου στα 200 δείγματα τα 40 ήταν θετικά. Μάλιστα πλην ενός περιστατικού, όλοι ήταν ασυμπτωματικοί.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.