Συγκέντρωση και πορεία στα Εξάρχεια για την εκκένωση του Πολυτεχνείου - Βίντεο

Συγκέντρωση και πορεία στα Εξάρχεια για την εκκένωση του Πολυτεχνείου - Βίντεο

Έγιναν προσαγωγές - Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, διεμήνυσε νωρίτερα ότι δεν θα γίνει πορεία για το Πολυτεχνείο

IMG_0288
Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους, μετά την  εκκένωση του Πολυτεχνείου από την αστυνομία το μεσημέρι

Κατά τη συγκέντρωση παρατηρήθηκαν εικόνες συγχρωτισμού, ένω έγιναν προσαγωγές και επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Βίντεο Εξάρχεια


Υπήρχαν, δε, πολλοί συγκεντρωμένοι που δεν φορούσαν μάσκες. Επεισόδια δεν σημειώθηκαν, ωστόσο διαδηλωτές άναψαν φωτιά που δεν πήρε διαστάσεις.

Βίντεο Εξάρχεια 2
Κλείσιμο


Νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, διεμήνυσε ότι «δεν θα γίνει πορεία για το Πολυτεχνείο, καθώς και ότι η αστυνομία θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα τον νόμο».

Βίντεο Εξάρχεια 3



Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον περίβολο του ιστορικού κτιρίου του Μετσοβίου και προσήγαγαν 28 άτομα που είχαν μπει από νωρίς το πρωί στο Πολυτεχνείου με στόχο να μείνουν εκεί, ενόψει της επετείου.

Ταυτοχρονα έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, όπου έγιναν άλλες 24 προσαγωγές. Στις 15:30 η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και όλοι οι προσαχθέντες οδηγούνται στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε όλους τους προσαχθέντες θα επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε ταυτοποιήσεις των ατόμων που συγκεντρώθηκαν τόσο στου Ζωγράφου όσο και στο ΕΜΠ της Πατησίων.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 3.038 νέα κρούσματα - 725 στη Θεσσαλονίκη και 697 στην Αττική

Παπαευαγγέλου: Ενδεχομένως να χρειαστούμε κι άλλα lockdown - Σημάδια σταθεροποίησης στη Θεσσαλονίκη

Δημοτικά σχολεία: Αύριο οι ανακοινώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης