Κύπρος: Στα κατεχόμενα αιφνιδίως ο Τσαβούσογλου

Κύπρος: Στα κατεχόμενα αιφνιδίως ο Τσαβούσογλου

Θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 37η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους

EmtTCUbXYAIYlK6
Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για να επιθεωρήσει τις εργασίες στο Βαρώσι ενόψει της άφιξης του Τούρκου προέδρου την Κυριακή.

Ο ίδιος ο κ. Τσαβούσογλου ανήγγειλε την άφιξή του στα κατεχόμενα μέσω Twitter αναρτώντας και φωτογραφίες. Γράφει ότι έφτασε στα κατεχόμενα για τις προετοιμασίες για την επίσκεψη Ερντογάν και για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 37η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.


Οι εορτασμοί αρχίζουν αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου με διάγγελμα του Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ και με ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών. Αύριο θα γίνει και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δρ. Φαζίλ Κιουτσιούκ και στο μνημείο της ΤΜΤ επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ανέγερση του μνημείου του Ραούφ Ντενκτάς.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα γίνει τελετή στο μνημείο του Ατατούρκ στην κατεχόμενη Λευκωσία στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η «επίσημη» στρατιωτική παρέλαση στην λεωφόρο Δρ. Φαζίλ Κιουτσιούκ θα πραγματοποιηθεί στις 12.30.

Κλείσιμο
Λόγω των εορτασμών και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου την Κυριακή, θα κλείσουν ορισμένοι δρόμοι στην κατεχόμενη Λευκωσία από τις 09.30 το πρωί.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - ΜΕΘ: Στο 73% η πληρότητα σε όλη τη χώρα

Προσαγωγές ατόμων μέσα στο Πολυτεχνείο - Ταυτόχρονη επιχείρηση και στην Πολυτεχνειούπολη

Επανέρχεται η ρύθμιση για τις αδικαιολόγητες αυξήσεις στην αγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης