Virtual μαραθώνιος για πρώτη φορά

Virtual μαραθώνιος για πρώτη φορά

Στον αγώνα με τη νέα πραγματικότητα, εμείς πρέπει να βγούμε νικητές. Γι’ αυτό, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, όσο κι αν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας, επιμένουμε. Γιατί ο αθλητισμός οφείλει να αποτελεί μέρος της πραγματικότητάς μας και ακόμα περισσότερο σήμερα που είναι μια καλή διέξοδος για όλους μας.

DSC_5999_s

Sponsored Content

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Χιλιάδες αθλητές και δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στην κλασική διαδρομή και να ζήσουν τη συγκίνηση και τα μοναδικά συναισθήματα που χαρίζει στους συμμετέχοντες η κλασική διαδρομή.
Φέτος, οι συνθήκες της πανδημίας και η ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης υποχρέωσαν τον ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Αθήνας να ματαιώσουν την διοργάνωση του αγώνα με την μορφή που γινόταν ως τώρα. Η χρονιά όμως δεν θα μείνει χωρίς κλασικό Μαραθώνιο. Η παγκόσμια δρομική κοινότητα θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, μια νέα συνήθεια των δρομέων στην εποχή του COVIT-19, σε μια ξεχωριστή Virtual έκδοση του Μαραθωνίου της Αθήνας, με την βοήθεια της DHL Express, τον ειδικό στις διεθνείς ταχυμεταφορές. Η DHL Express, θα στηρίξει τη φετινή διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών ως Επίσημος Υποστηρικτής σε ένα από τα σπουδαιότερα μαζικά αθλητικά γεγονότα της χώρας μας, μεταφέροντας στους πελάτες και τους υπαλλήλους της τις αξίες του Μαραθωνίου και καλώντας τους να συμμετέχουν ενεργά.

DSC_5324


Ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020
Η νέα μορφή του Μαραθώνιου που διοργανώνεται φέτος θα δώσει την δυνατότητα, εκτός από τη δρομική κοινότητα, σε όλους όσους το επιθυμούν να πάρουν μέρος σε έναν πραγματικά διαφορετικό αγώνα. Ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου 2020. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την απόσταση που θα τρέξουν μεταξύ των αποστάσεων του Μαραθωνίου, των 10 χιλιομέτρων ή των 5 χιλιομέτρων. Η φετινή μοναδικότητα είναι ότι ο κάθε αθλητής μπορεί να διαλέξει την διαδρομή που τον βολεύει. Έτσι, καθένας μπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας. Επίσης κάθε δρομέας μπορεί να τρέξει την απόσταση που έχει δηλώσει μια ή περισσότερες φορές εφόσον το επιθυμεί προκειμένου να βελτιώσει το χρόνο του και να ανέβει στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα.

DSC_0425


Η συμμετοχή της DHL
Η DHL Express δε θα μπορούσε παρά να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της μοναδικής διοργάνωσης. Έτσι, έχοντας αναλάβει την ιδιότητα και τα καθήκοντα του Logistics Partner η Διεθνής Εταιρεία Ταχυμεταφορών θα φέρει εις πέρας στην ώρα τους, με ταχύτητα και ασφάλεια την αποστολή των χιλιάδων πακέτων συμμετοχής στους δρομείς. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό μετάλλιο του virtual αγώνα, ένα επίσημο adidas running t-shirt της διοργάνωσης και το δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Κλείσιμο
DHLxGarmin


Ο μεγάλος διαγωνισμός της DHL
Μαζί με τους δρομείς που θα τρέχουν αυτές τις μέρες στις τρεις αποστάσεις της διοργάνωσης, τρέχει και ένας μεγάλος διαγωνισμός της DHL στη σελίδα της στο Instagram. Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να σχολιάσετε το post του διαγωνισμού δηλώνοντας ποιος είναι ο Running Buddy σας και να περιμένετε ως τις 20 Νοεμβρίου που θα ανακοινωθούν οι 4 μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού. Ένας τυχερός θα κάνει δικό του το κορυφαίο smartwatch της Garmin, Fenix 6, ενώ τρεις ακόμα θα λάβουν από μία δωροεπιταγή των 200€ από την Adidas!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης