Κατάπτωση χωμάτινου όγκου, στο πρανές της Πελοποννήσου, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου.
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου, «η κατάπτωση σημειώθηκε λόγω μη προβλεπόμενων γεωλογικών συνθηκών», ενώ «οι εργασίες αποκατάστασης βάθους ξεκίνησαν άμεσα και θα εκτελούνται επί 24ώρου βάσεως έως ότου απομακρυνθούν περί τα 700 κυβικά υλικού».
Σύμφωνα πάντα με την εταιρία, «οι εργασίες αποκατάστασης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν αύριο Σάββατο, κατά τις απογευματινές ώρες, και η διώρυγα θα λειτουργήσει κανονικά εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.