Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Αλληλοκατηγορούνται οι ανήλικοι για το φόνο της 50χρονης

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Αλληλοκατηγορούνται οι ανήλικοι για το φόνο της 50χρονης

Στον 16χρονο ρίχνει την ευθύνη ο 17χρονος Ρουμάνος - Αύριο απολογείται ο 16χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός που αρνείται δια του συνηγόρου του την ενοχή - Πάνω από 50 οι μαχαιριές που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 17χρονος

dolofonia_mana4-photo
Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα μίας 50χρονης καθαρίστριας από την κόρη της, τον 17χρονο Ρουμάνο σύντροφό της και ακόμη έναν ανήλικο που κατηγορείται ως «συνεργός»

«Εμείς θέλαμε να την σκοτώσουμε. Πήγαμε και του είπαμε να την σκοτώσει. Αυτός την σκότωσε. Θα του δίναμε κάποια στιγμή λεφτά», αναφέρει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονία και πλέον «δείχνει» στην αστυνομία τον 16χρονο οποίος εντοπίστηκε στο Λουτράκι. «Η μάνα μου, μου φερόταν άσχημα. Ο φίλος μου με βοήθησε να απαλλαγώ από τη μάνα μου», ανέφερε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η κόρη της άτυχης καθαρίστριας, η οποία φέρεται να δέχτηκε πάνω από 50 μαχαιριές. Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, η ίδια φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Αύριο απολογείται ο 16χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Ανηλίκων ο 16χρονος που παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και κατηγορείται για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού (μαζί με τον 17χρονο Ελληνορουμάνο) από τον εισαγγελέα. Ο ίδιος αρνείται πως συμμετείχε στην στυγερή δολοφονία λέγοντας στους αστυνομικούς πως «με φώναξαν να πάω στο σπίτι. Όταν έφτασα, είχαν ήδη δολοφονήσει τη γυναίκα. Μετά φύγαμε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τρίτος ανήλικος που κατηγορείται ως συνεργός το βράδυ της Κυριακής επικοινώνησε με τους γονείς του, οι οποίοι διαμένουν στο Λουτράκι, ζητώντας τους χρήματα για να επιστρέψει από τις Σέρρες όπου βρισκόταν. «Δεν έχω κάνει όσα λένε, δεν σκότωσα εγώ την γυναίκα. Δεν την πείραξα», υποστήριξε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο 16χρονος.

THANASIS_RAPTIS_PHOTO_CENTRAL
Ο δικηγόρος Αθανάσιος Ράπτης


«Σύμφωνα με τον εντολέα μου ο ίδιος δεν είχε κανένα λόγο και κίνητρο να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος. Δεν υπήρχε καμία γνώση και καμία συμμετοχή στη διάπραξη του φόνου. Βρέθηκε δυστυχώς για εκείνος στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή χωρίς να υπάρχει από μέρους του κάποια πρόθεση διάπραξης ενός τέτοιου ειδεχθούς εγκλήματος», δήλωσε  ο συνήγορος υπεράσπισης του 16χρονου στο Λουτράκι και δικηγόρος Κορίνθου, Αθανάσιος Ράπτης.

Ιατροδικαστής: Πάνω από 50 οι μαχαιριές

«Είχε πάρα πολλές μαχαιριές στην τραχηλική χώρα. Πάνω από 50 μαχαιριές. Δεν ήταν όλες βαθιά τραύματα. Ήταν πάρα πολλά τα χτυπήματα που είχε δεχτεί», ανέφερε με δηλώσεις στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος ολοκλήρωσε τη νεκροψία - νεκροτομή της σορού της άτυχης 50χρονης γυναίκας.

«Οι κακώσεις στην τραχηλική χώρα προκάλεσαν τον θάνατό της. Εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις τις οποίες περιμένουμε αύριο», συνέχισε ο κ. Μπουζιάνης, ξεκαθαρίζοντας πως η επίθεση που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα δείχνει τη μανία με την οποία της επιτέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα φέρει και επτά αμυντικά τραύματα στα χέρια καθώς προσπάθησε μάταια να σώσει τη ζωή της. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι δράστες συνέχιζαν να την μαχαιρώνουν ακόμη και μετά τον θάνατό της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Προβλήματα και σήμερα στην τηλεκπαίδευση - Δέχτηκε «επίθεση» το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Δώδεκα νέοι θάνατοι σήμερα από κορωνοϊό μετά το χθεσινό θλιβερό ρεκόρ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ανήλικοι ληστές επιτίθενται σε 18χρονο και δύο κορίτσια στον Βοτανικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης