Πανεπιστημιακός γιατρός συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζήτησε «φακελάκι» 5.000 ευρώ από ασθενή που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Προηγήθηκε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βόρειας Ελλάδας και ακολούθησε η σύλληψή του, όταν παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για καρδιολόγο, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροληψία υπαλλήλου, πράξη για την οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Το Δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την ερχόμενη Δευτέρα και τον άφησε ελεύθερο. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.