Ερέτρια: Χειροπέδες στον διαρρήκτη πέντε σπιτιών

Ερέτρια: Χειροπέδες στον διαρρήκτη πέντε σπιτιών

Ο δράστης και ο συνεργός του είχαν ξηλώσει τον εξοπλισμό φωτοβολταϊκών συστημάτων από δύο ταράτσες

astuynomia01__1_
Τις… ταράτσες των σπιτιών στην περιοχή της Ερέτριας είχαν στόχο δυο κακοποιοί, ο ένας εκ των οποίων είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου, ενώ ο δεύτερος ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που εξιχνίασαν πέντε κλοπές.

Στο διάστημα από τις 5 Απριλίου ως τις 17 Μαΐου, οι δυο δράστες είχαν ξηλώσει τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό φωτοβολταϊκών συστημάτων από τις ταράτσες δύο σπιτιών και είχαν αρπάξει και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, συνολικής αξίας άνω των 11.000 ευρώ. Όταν συνελήφθη ο ένας, είχαν εξιχνιαστεί άλλες τρεις παρόμοιες κλοπές με λεία αξίας 9.800 ευρώ. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν τυχόν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, ενώ η συμπληρωματική δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα στη Καρδίτσα:

Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων ένας από τους δυο διαρρήκτες που παραβίασαν τις πρώτες πρωινές ώρες τέσσερα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή και 360 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκαν το laptop και μέρος του χρηματικού ποσού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση και αναζητά τον συνεργό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυστραλία: Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εδώ και πέντε μήνες!

Νέα Navtex από την Τουρκία για το Oruc Reis λίγο μετά το φονικό σεισμό

Τουρκία: Στους 42 οι νεκροί από τον φονικό σεισμό - Στη Σμύρνη ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης