Θετικός στον κορωνοϊό κρεοπώλης μεγάλου σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο

Θετικός στον κορωνοϊό κρεοπώλης μεγάλου σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο

Κρούσματα κορωνοϊού σε υπαλλήλους του Δήμου Ηρακλείου

koronoios
Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού καταγράφεται στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για εργαζόμενο σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης και πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο του σούπερ μάρκετ. Ο εργαζόμενος παρουσίασε συμπτώματα και προχώρησε στο σχετικό τεστ που βγήκε θετικό. Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Κρούσμα σε Λύκειο

Τα κρούσματα πλέον είναι πολλά και καθημερινά τόσο στην εκπαιδευτική όσο και τη μαθητική κοινότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, παρουσιάστηκε κρούσμα σε μαθήτρια του 1ου Λυκείου Ηρακλείου, με το σχολείο να λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι μαθητές του σχολείου προχώρησαν σε κατάληψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τις συνθήκες που επικρατούν στις σχολικές αίθουσες και οι οποίες ευνοούν τη μετάδοση του ιού.

Κρούσματα κορωνοϊού σε υπαλλήλους του Δήμου Ηρακλείου

Να υπενθυμίσουμε ότι κρούσματα κορωνοϊού παρουσιάστηκαν σε υπαλλήλους του Δήμου Ηρακλείου και για τον λόγο αυτό οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα αναστείλουν προσωρινά την λειτουργία έως ότου γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις και τεστ covid στους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου πρόκειται για τα τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής, το Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Τάλως.

Πρόκειται για δύο άτομα, εντούτοις όλοι οι συνάδελφοι τους, βρίσκονται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει το κοινό ότι τα τμήματα και οι υπηρεσίες του Δήμου που στεγάζονται στο κτίριο Τάλως (Μάχης Κρήτης και Ηφαίστου), δηλαδή το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τοΤμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Τάλως, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, λόγω κρουσμάτων Covid-19.

Οι πλημμυροπαθείς δημότες που θα ήθελαν να καταθέσουν το αίτημά τους στο Τμήμα Επιδοματικής Πολιτικής, μέχρι αυτό να λειτουργήσει ξανά μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πρωτοκόλλου, στην Λότζια».

Δύο κρούσματα στο Λασίθι

Την ίδια στιγμή, δύο ακόμη άτομα βρέθηκαν θετικοί στον κορονωϊό στο Ν. Λασιθίου. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, που μετέβησαν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όμως κανείς τους δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική covid του νοσοκομείου.


Ειδήσεις σήμερα: 

Η επέλαση του κορωνοϊού πιέζει τα νοσοκομεία: Αγγίζουν τους 1.000 οι νοσηλευόμενοι, 119 οι διασωληνωμένοι

Οι νέες αλλαγές στον χάρτη του κορωνοϊού στην Ελλάδα - Σε lockdown Ιωάννινα και Σέρρες

Προς επαναφορά του μέτρου της υποχρεωτικής μείωσης των ενοικίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης