Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Περάματος συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο διαμέρισμα όπου έμεναν τα δύο αδέλφια, τα οποία υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά

25xronos-dias
Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του Αργύρη, του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου,  έπεσε νεκρός, στο Πέραμα, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που περιεργάζονταν ο αδερφός του, επίσης αστυνομικός της ΔΙΑΣ.

Σήμερα νωρίς το πρωί, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του άτυχου Αργύρη τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Ο πόνος των δικών του ανθρώπων είναι ανείπωτος.

Η κηδεία έγινε στο νεκροταφείο Σχιστού το πρωί και ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού είναι σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο πλευρό, της μητέρας, βρίσκονται ψυχολόγοι ώστε να διαχειριστεί τον πόνο της. Σοκαρισμένος και ο αδερφός του Αργυρή ο οποίος δεν μπορεί να συνέλθει από το περιστατικό. Τα δυο αδέρφια πριν περίπου 10 μήνες μπήκαν στην αστυνομία και συγκεκριμένα στην Ομάδα ΔΙΑΣ αλλά κανείς δεν φανταζόταν την τραγική κατάληξη, που θα είχε το όνειρό τους να εργαστούν μαζί.

Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Περάματος συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο διαμέρισμα όπου έμεναν τα δύο αδέλφια, τα οποία υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, γύρω στις 22.00 ο 21χρονος περιεργαζόταν το υπηρεσιακό όπλο του, το οποίο νόμιζε άδειο, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να καρφωθεί στο κεφάλι του άτυχου 25χρονου! Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πολλά είναι τα συλληπητήρια μηνύματα κάτω από τη φωτογραφία του στο προφίλ του στο facebook.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζονται τα «παιχνίδια» με το Oruc Reis: Έπλευσε προς Αίγυπτο, έκανε στροφή και επιστρέφει

Ηράκλειο: «Τι έκανες ρε Μάνο» - Η κραυγή της αδερφής του 51χρονου μητροκτόνου

«Ήθελα να νιώσω μητέρα, ζητώ συγγνώμη» λέει στο protothema.gr η 33χρονη που άρπαξε τη Μαρκέλλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης