Φορτηγό γεμάτο είδη «μαϊμού» εντοπίστηκε στον Έβρο

Φορτηγό γεμάτο είδη «μαϊμού» εντοπίστηκε στον Έβρο

Ανάμεσα στα νόμιμα εμπορεύματα ανακάλυψαν 11.632 τεμάχια ειδών ένδυσης, υποδήματα και τσάντες που αποτελούσαν απομιμήσεις

evros
Μέλος διεθνούς κυκλώματος που πλημμυρίζει τις ευρωπαϊκές χώρες με ρούχα «μαϊμού» που φέρουν ετικέτες από επώνυμες φίρμες και είναι κατασκευασμένα στην Τουρκία, φέρεται πως είναι ο αλλοδαπός οδηγός ενός φορτηγού το οποίο έκανε είσοδο στη χώρα μας από τους Κήπους του Έβρου.

Οι ελεγκτές του τμήματος Δίωξης του Τελωνείου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο όχημα που έφερε πινακίδες Πολωνίας και ανάμεσα στα νόμιμα εμπορεύματα ανακάλυψαν 11.632 τεμάχια ειδών ένδυσης, υποδήματα και τσάντες που αποτελούσαν απομιμήσεις διαφόρων γνωστών εταιρειών και έφεραν τα σήματά τους. Όπως αποκαλύφθηκε, είχαν προορισμό την Γερμανία και από εκεί θα διοχετευόταν σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Τα είδη «μαϊμού» δεσμεύθηκαν και πρόκειται να καταστραφούν ύστερα από τις παρεμβάσεις των εταιρειών στις οποίες ανήκουν τα σήματα, ενώ ο οδηγός του φορτηγού παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και του βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 8.705 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζονται τα «παιχνίδια» με το Oruc Reis: Έπλευσε προς Αίγυπτο, έκανε στροφή και επιστρέφει

Ηράκλειο: «Τι έκανες ρε Μάνο» - Η κραυγή της αδερφής του 51χρονου μητροκτόνου

«Ήθελα να νιώσω μητέρα, ζητώ συγγνώμη» λέει στο protothema.gr η 33χρονη που άρπαξε τη Μαρκέλλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης