Εκδηλώσεις μνήμης στη Ρόδο για τον αείμνηστο καθηγητή και αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό

Εκδηλώσεις μνήμης στη Ρόδο για τον αείμνηστο καθηγητή και αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό

Η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, εξήρε την πολυετή προσφορά του αείμνηστου τόσο στον τομέα της Ιατρικής όσο και στην πολιτική

kremastinos_dim
Εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο για να τιμήσουν την μνήμη του αείμνηστου καθηγητή, Δημήτρη Κρεμαστινού.

H υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης που οργάνωσε η κοινότητα Αρχαγγέλου για να τιμήσει τον αείμνηστο Καθηγητή, υπουργό και αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρη Κρεμαστινό, εξήρε την πολυετή προσφορά του αείμνηστου Καθηγητή τόσο στον τομέα της Ιατρικής που τόσο πολύ αγάπησε όσο και στην πολιτική την οποία υπηρέτησε πιστά και με ξεχωριστό ήθος.

Ακόμα, ευχαριστώντας την Τζένη Κρεμαστινού για την γενναιόδωρη προσφορά της, για τη Βιβλιοθήκη του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, δεσμεύτηκε πως το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα στηρίξει την βιβλιοθήκη του σχολείου αποστέλλοντας περισσότερα βιβλία καθώς και εξοπλισμό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Ρόδο η κ. Ζαχαράκη συνομίλησε με τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, και με τους προέδρους των σχολικών επιτροπών για ζητήματα τόσο των δημοτικών σχολείων όσο και των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τονίστηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ της υφυπουργού και του Δημάρχου καθώς ο δήμος Ρόδου κατέβαλε κάθε προσπάθεια και πέτυχε τόσο την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στο νησί όσο και γενικότερα την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων της Ρόδου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά.

Η κ. Ζαχαράκη επισκέφτηκε τα σχολεία της ΧάλκηςΣτόχος μας να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες στα παιδιά μας, ειδικά εκεί που δυστυχώς λόγω συνθηκών υπάρχουν άνισα μέσα. Σε αυτό θα επιμείνουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τόσο για τους μαθητές της Χάλκης όσο και για τους μαθητές μας σε κάθε γωνιά της χώρας, όπου υπάρχει ανάγκη» δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας.

Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία «Κίρκη»: Σφοδρές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την 28η Οκτωβρίου

Άνδρας αλβανικής καταγωγής αναζητείται για τη διπλή δολοφονία στα Χανιά

Γάτα... έγδυσε Τούρκο όταν έβγαλε τον σκύλο του βόλτα (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης