Η Ελλάδα ακύρωσε Navtex για ασκήσεις στο Μυρτώο Πέλαγος την 29η Οκτωβρίου
Η χώρα μας δεν ενεργοποιεί το πεδίο βολής «Καράβια»
Ο σταθμός του Ηρακλείου της υδρογραφικής υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού με σημερινή Navtex ακυρώνει παλαιότερη Navtex, η οποία ενεργοποιούσε το πεδίο βολής «Καράβια» στο Μυρτώο Πέλαγος την 29η Οκτωβρίου.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα η Τουρκία ακύρωσε τη NAVTEXγια ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο την 28η Οκτωβρίου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Hurriyet, Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν, μέσω διαμεσολάβησης του ΝΑΤΟ, να προχωρήσουν σε αμοιβαία ακύρωση των Navtex που είχαν εκδόσει (η Τουρκία για τις 28 Οκτωβρίου και η Ελλάδα για τις 29), σε μια κίνηση καλής θέλησης.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.