Σοκ στον Άγιο Στέφανο: «Δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι στη μονάδα του βρέθηκαν κρούσματα», λένε συγγενείς φιλοξενούμενων

Σοκ στον Άγιο Στέφανο: «Δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι στη μονάδα του βρέθηκαν κρούσματα», λένε συγγενείς φιλοξενούμενων

Εκείνοι που γνώριζαν τον 41χρονο μιλούν για έναν ευσυνείδητο επιχειρηματία που αγωνιούσε για τη δουλειά του

gyrokomeiomak
«Ήταν πιεσμένος το τελευταίο διάστημα», λένε άνθρωποι που γνώριζαν τον 41χρονο ιδιοκτήτη του οίκου ευγηρίας «Νέα Θάλπη» που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο.

Εκείνοι που είχαν συγγενείς-φιλοξενούμενους στον οίκο ευγηρίας του Δημήτρη Καμπανάρου, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων που έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, κάνουν λόγο για έναν συγκροτημένο επιχειρηματία με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Γηροκομείο


«Από τα ξημερώματα φρόντιζε να μας ενημερώνει γαι όσα συμβαίνουν στο γηροκομείο. Επί 2-3 μήνες κυνηγούσε τους πάντες, φρόντιζε για το θέμα της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού», δηλώνουν στο Mega άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του.

Όπως επισημαίνουν, ο 41χρονος ήταν πολύ υπεύθυνος, σωστός επαγγελματίας που ενέπνεε εμπιστοσύνη και φρόντιζε να ψυχαγωγεί και να δίνει κουράγιο στους τρόφιμους του οίκου ευγηρίας.

Κλείσιμο
Ο αυτόχειρας είχε εκφράσει, πάντως, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων.

Υπενθυμίζεται ότι τρία κρούσματα κορωνοϊού εντοπίσθηκαν στον οίκο ευγηρίας στον Αγιο Στέφανο, ύστερα από rapid test στα οποία υποβλήθηκαν με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη τόσο το προσωπικό, όσο και οι φιλοξενούμενοι στη Μονάδα.

Το πρώτο κρούσματα αφορούσε εργαζόμενη και είχε εντοπισθεί την περασμένη Πέμπτη, ενώ τα άλλα δύο, μια εργαζόμενη και μια 87χρονη φιλοξενούμενη της μονάδας, εντοπίσθηκαν σήμερα. Και οι τρεις είναι ασυμπτωματικοί ασθενείς, ωστόσο, η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Νέα ραγδαία αύξηση κρουσμάτων αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Σαρώνουν» τις κάμερες για να εντοπίσουν τις κινήσεις της

Καιρός - Κακοκαιρία: Υδροστρόβιλος στη Νάξο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης